Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a făcut Niculina Stoican în ziua înmormântării lui Petrică Mîțu Stoian. Un vechi scandal revine în prim-plan
Ce a făcut Niculina Stoican în ziua înmormântării lui Petrică Mîțu Stoian. Un vechi scandal revine în prim-plan

Ce a făcut Niculina Stoican în ziua înmormântării lui Petrică Mîțu Stoian. Un vechi scandal revine în prim-plan

Războiul artiștilor nu a luat sfârșit ! Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, i-a aruncat cuvinte dure Niculinei Stoican după moartea acestuia. Cântăreața a făcut un gest șocant chiar în ziua înmormântării artistului.

Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum. Colegii de la Ansamblul Folcloric ”Maria Tănase” din Craiova, familia și apropiații au fost alături de acesta.
Niculina Stoican a fost responsabilă pentru pregătirea inmormantarii, dar un scandal mai vechi nu i-au lăsat pe apropiați să își ia rămas bun de la artist .

Doru Gușman a acuzat-o pe cântăreață că l-a umilit pe artist toată viața și că ea a fost persoana care l-a făcut să plece din Ansamblul Folcloric ”Maria Tănase” din Craiova. Aceasta se scuză și nu recunoaște nimic.

Niculina Stoican răspunde criticilor

“Fiecare, când face o declaraţie, îşi asumă ce spune. Petre a plecat pentru că şi-a dorit să plece, a dorit să iasă la pensie, a dorit să trăiască pentru el. Nu m-am certat cu Petre niciodată în viaţa mea. Am avut discuţîi, dar niciodată nu ne-am certat”, a declarat Niculina Stoian, la Pro TV, potrivit Cancan.

Aceasta a făcut un gest șocant la inmormante, a fost în primul rând al ansamblului, cu lacrimi în ochi și cântând piesele îndrăgitului artist.Colegii de breaslă nu au fost foarte impresionați de lacrimile Niculinei Stoican.

Doru Gușman a răbufnit!

Doru Gușman o acuză pe Niculina Stoican. Acesta este de părere că artista i-a distrus viața lui Petrică Mâțu Stoian și că acesta a decedat cu durere în suflet din cauza răutăților făcute de cântăreață.

“A plecat foarte supărat. Petre a plecat de la Ansamblu din cauza ei, a Niculinei Stoican. Îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu ştiu eu ce nu a făcut şi i-a făcut adresă la Primărie, iar Primăria i-a tăiat ziua şi aşa mai departe. Şi multe, multe. Şi Petre a zis: Nu mai suport. Nu mai pot. S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vădă. Sunt cuvintele lui: ‘Nu vreau să o mai văd că o ştiu.

Îi ştiu şi dinţii din gură şi nu suport să mă umilească ea.’ Aşa spunea. Ştie toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, ştiu cântăreţîi mari, toţi ştiu, dar toţi tac, nu se bagă. Durerea mea este că nu îl lasă acum nici mort, nici mort nu îl lasă în pace. El a spus aşa: şi ştie multă lume: ‘Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase.’ Constantin Enceanu, prietenul lui, ştie. L-a rugat pe Enceanu să-i ia un tablou de acolo, avea un tablou acolo şi el nu s-a mai dus.

Cred că este ultimul lucru pe care Petre şi l-ar fi dorit, să fie dus pe ultimul drum la Maria Tănase. Eu nu am nicio putere pentru că sora lui Petre m-a ameninţat

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.