Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a DESCOPERIT o tânără într-o fotografie SELFIE. Imaginea care îţi va ÎNGHEŢA sângele în vene
Ce a DESCOPERIT o tânără într-o fotografie SELFIE. Imaginea care îţi va ÎNGHEŢA sângele în vene

Ce a DESCOPERIT o tânără într-o fotografie SELFIE. Imaginea care îţi va ÎNGHEŢA sângele în vene

O întâmplare terifiantă a fost raportată în regiunea Lincolnshire, Anglia. O tănără a surprins cu ajutorul aplicaţiei Snapchat o imagine stranie care a înfiorat-o.

Carrie, în vărstă de 23 de ani, a fost şocată când prietena sa, Amy i-a trimis o fotografie de tip “selfie” în care se poate observa o figură feminină translucidă, o apariţie fantomatică. Imaginea a devenit virală pe reţelele sociale, iar veridicitatea ei a fost îndelung dezbătută.

Baza fotografiei surprinde fruntea tinerei, iar în partea superioară se poate observa ceea ce prietenele au considerat a fi o stafie care se uită spre Amy, femeia care şi-a făcut selfie-ul “bântui”. 

"Prietena mea testa noile filtre introduse de Snapchat, când a descoperit apariţia lugubră. Mi-a povestit că aplicaţia care indentifică trăsăturile umane s-a activat imediat, conturând imaginea nefirească. Faţa miseterioasă se mişca odată cu camera, aşa că a profitat de ocazie şi a făcut rapid fotografia pe care, apoi mi-a şi trimis-o. Eu am publicat-o imediat pe Facebook şi de aici s-a creat o adevărată isterie”, a declarat Carrie pentru publicaţia The Sun.