În urma perchezițițiilor la cele trei locuințe ale sale, oamenii legii au găsit o tabletă de pe care accesa mai multe filme porno care aveau protagoniști copii.

Jurnaliștii de la VICE au intrat în posesia Ordonanței Parchetului General date la sfârșitul anului trecut. Documentul de 43 de pagini, nefăcut public până acum, conține noi detalii, mărturii și indicii despre faptele de care a fost acuzat Cristian Pomohaci.

„Depozițiile martorilor (…) și datele existente în tableta ridicată cu ocazia percheziției domiciliare conțin date de natură a conduce la concluzia că fostul preot Pomohaci Cristian a întreprins acțiuni de racolare de persoane de același sex minori ori de întreținere de acte sexuale cu diferite persoane de același sex minore”, concluzionează procurorii în document.

Mărturia zdrobitoare pentru cel considerat a fi un preot cu har a fost a lui Cristian Bota, un tânăr care în copilărie a fost lăsat de părinți, ca mulți alții de vârsta lui, să muncească la moșia preotului.

„Eu i-am replicat că totuși sunt două camere, dar el mi-a zis că trebuie să dorm cu părintele, că îi e frică să doarmă singur. Fac precizarea că această replică «la părintele îi e frică să doarmă singur» era cunoscută de către băieții/bărbații care locuiau, respectiv desfășurau activități gospodărești în ferma dânsului”, a spus bărbatul care are astăzi 30 de ani.

 

Te-ar putea interesa și: