Alan Dershowitz, unul dintre avocaţii lui Epstein, a scris pe social media: „Sper că Epstein a filmat tot. S-a speculat că a filamt în secret pe toți bărbații care întreţineau relaţii intime în casele și avioanele sale. Sper că a făcut-o… Renunț la orice drepturi de confidențialitate cu privire la videoclipurile lui Epstein”.  Conform postării celebrului avocat nu știe încă dacă clientul său a filmat sau nu. Și atunci, dacă există aceste filmări secrete ar putea fi curând scoase la lumină. Totul depinde de Ghislaine Maxwell.

Clinton, poliţa de asigurare pentru  Ghislaine Maxwell?

O sursă anonimă a dezvăluit pentru Daily Mail că materialul găsit de anchetatori ar constitui un fel de „asigurare” pentru femeie. „Ghislaine a fost întotdeauna foarte pricepută. Nu ar fi trăit cu Epstein în acei ani fără să aibă o asigurare”, a explicat sursa. „Cred că videoclipurilor pe care le-a pus deoparte servește ca o poliţă de asigurare pentru ieșirea din închisoare dacă Ghislaine intenționează să negocieze. 
Mai mult, femeia proaspăt arestată de FBI, ar putea implica oameni importanți.  Prin urmare, complicele lui Epstein ar putea da numele și prenumele celor care participau la petreceri bazate pe sex cu minori la domiciliul lui Epstein: „Dacă Ghislaine se scufundă, va aduce cu ei toți cei implicați”.

Prietenia cu familia Clinton

Printre prietenii „vip” ai lui Jeffrey Epstein se află cu siguranță fostul președinte Bill Clinton. În urmă cu câteva săptămâni, a apărut o nouă indiscreție cu privire la relația controversată cu magnatul pedofil. Deşi fostul președinte american a negat în mod repetat să fi pus vreodată piciorul în reședința privată a finanțatorului, recunoscând doar că a călătorit de patru ori cu omul de afaceri discutând afaceri la bordul avionului personal, Lolita Express.
Dar… se pare că nu este chiar așa.O mărturie apărută în ultimele săptămâni și răspândită de mass-media din SUA, contrazice teza fostului președinte al Statelor Unite. Steve Scully, angajatul lui Epstein, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit totul producătorilor serialului difuzat pe Netflix, Jeffrey Epstein – Bani, putere și perversiune .  
Potrivit lui Scully, fostul președinte democrat a fost oaspetele lui Epstein în faimoasa „vilă a orgiilor”, situată pe insula  Little St James situată în arhipelagul Insulelor Virgine americane și deținută de milionar.

Imperiul fostului președinte Clinton și marele  dușman al lui Trump tremură

După cum scrie  Giornale.it, bărbatul care era responsabil cu liniile telefonice și conexiunile la internet a declarat în interviul difuzat de Netflix că îl văzuse pe Clinton în timp ce se relaxa în compania lui Epstein pe pridvorul de la intrare în reședința din Caraibe. Scully nu-l acuză pe Clinton de comportament inadecvat, dar reamintește că, atunci când fostul președinte a ajuns pe insulă, nu au fost şi alți invitați, a mai spus martorul.
Mai mult, fostul președinte democrat a fost acuzat că este iubitul lui Ghislaine Maxwell. Povestea este redată în cartea publicată şi intitulată O moarte convenabilă: moartea misterioasă a lui Jeffrey Epstein , scrisă de jurnaliștii de investigație Alana Goodman și Daniel Halper.

Apare fotografia care îl „încriminează” pe Bill Clinton

Daily Telegraph , scrie La Repubblica , a publicat o fotografie a lui Bill Clinton, care datează din 2002, cu Ghislaine chiar înainte de a zbura cu „Lolita Express” spre Londra. Dacă fostul președinte a fost cu adevărat iubitul lui Maxwell, se poate afla, dar ceea ce este sigur deocamdată, este că între cei doi a existat o mare afinitate.
De fapt, mâna drepată a lui Epstein a fost invitată chiar la nunta extrem de confidențială a lui Chelsea Clinton, iar Epstein a finanțat mai multe inițiative filantropice ale lui  Bill Clinton.

Acele morți suspecte din jurul familiei Clinton, doar „conspirație”?

Unul dintre cele mai populare comentarii pe social media după știrea arestării lui Ghislaine Maxwell este: „Și ea va sfârși ca Jeffrey Epstein”. Iar teoria care circulă în aceste zile, de fapt, este că Epstein nu s-a sinucis, așa cum se arată în versiunea oficială, ci că ar fi fost ucis.  După cum a raportat New York Times, în octombrie anul trecut, un patolog criminalist angajat de fratele milionarului a contestat versiunea oficială a autopsiei, susținând, de asemenea, că există dovezi care să sugereze că Jeffrey Epstein nu s-a sinucis, dar este posibil să fi fost sugrumat. Cu toate acestea, celebrul patolog criminalist Michael Baden a explicat că milionarul a suferit o serie de răni – inclusiv un os al gâtului rupt –  care „sunt extrem de neobișnuite atunci când te spânzuri și ar putea apărea mult mai frecvent în strangulare”.

Viața lui Ghislaine Maxwell este într-adevăr în pericol?

După cum reamintește The Truth, în zilele morții lui Epstein, președintele Donald Trump a „preluat” o postarea în care actorul Terrence Williams spunea că „Jeffrey Epstein avea informații despre Bill Clinton și acum este mort”. Și, într-adevăr, fără a trage concluzii pripite sau nedocumentate, multe persoane au murit în circumstanțe misterioase care au fost legate  de familia Clinton.

Teorii ale conspirației sau mai există ceva?

După cum explică La Verità, există cazul neplăcut al lui Don Henry și Ken Ives, doi adolescenți din Arkansas, care au fost zdrobiți de un tren în 1987 în timp ce se aflau pe șine, și pe care guvernatorul de atunci Clinton s-a grăbit să declare ca fiind accident. S-a pus problema că acea tragedie a fost legată de traficul de droguri și că fostul președinte încerca să muşamalizeze.
Apoi, există moartea suspectă a lui James McDougal  în închisoare. Ancheta privea scandalul imobiliar din Whitewater, axat pe investițiile imobiliare nefericite ale companiei omonime din care făcea parte familia Clinton, scrie insideover.

În cele din urmă, ajungem la ciudatata sinucidere a lui Peter W. Smith , avocat, republican și, mai ales, omul care ar fi înființa un grup de lucru pentru a lua legătura cu rușii și a găsi documente compromițătoare despre Hillary Clinton și uciderea lui Seth Rich, un tânăr strălucit în vârstă de 27 de ani care a lucrat la personalul Comitetului Național Democrat şi găsit mort: moarte despre care s-a spus și scris totul.

Sunt toate acestea doar coincidențe?

Până în prezent, nu există dovezi ale vinovăției în ceea ce priveşte familia Clinton dar, ceea ce știm este că arestarea lui Maxwell ar putea scoate la iveală adevăruri senzaționale iar consecinţele vor fi cutremurătoare pentru Bill Clinton, alţi politicieni, oameni de afaceri renumiţi… nu doar din SUA.