Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. O veste bună anunțată de Cumpănașu: „Rugăciunile au fost ascultate”
Cazul Caracal. O veste bună anunțată de Cumpănașu: „Rugăciunile au fost ascultate”

Cazul Caracal. O veste bună anunțată de Cumpănașu: „Rugăciunile au fost ascultate”

Unchiul Alexandrei Măceșanu, fostul candidat la președinție, Alexandru Cumpănaşu, este încântat de vestea pe care a primit-o recent şi  pe care a  împărtășit-o şi prietenilor săi virtuali. El spune și că are probe cum că Alexandra este în viață.

Unchiul Alexandrei Măceşanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță faptul că rugăciunile lui și ale familiei sale au fost ascultate.

Potrivit acestuia, un preot a ținut o slujbă specială și acest lucru poate însemna începutul unui parteneriat solid cu Biserica Ortodoxă Română.

„Rugaciunile mele si ale familiei noastre au fost ascultate‼ In sfarsit un preot predica public despre traficul de persoane, despre Alexandra si Luiza si educarea populatiei in spiritul prevenirii acestor orori‼ Multumim PS Sebastian‼

Ne dorim un parteneriat solid cu BOR pentru a reduce forta acestor clanuri interlope asupra fetelor vulnerabile‼ Asta nu inseamna ca vom ramane nepasatori la problemele sau aburile unor reprezentanti ai BOR‼‼‼

#oromaniefaraviolenta

#oromaniefaraclanuri

#oromanieputernicasimoderna

#RomaniaAscunsa

#112vreausatraiesc”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, el susţine că are noi probe care demonstrează că nepoata sa, Alexandra Măceşanu, trăieşte. Acesta spune că mama fetei a primit recent o fotografie în care ar fi chiar fiica sa. Cumpănaşu afirmă că informaţia a fost verificată şi că familia are acum o nouă speranţă.

„Este o speranță, este un vis la care ne raportăm cu calm și rezervă, dar față de care Teo are certitudinea că este Alexandra”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Unchiul acesteia susține că tânăra ar fi în viață, iar afirmația îi este întărită de o dovadă primită de mama victimei, Tudorița Măceșanu. Femeia a primit câteva imagini în care ar fi fiica sa.

„Poliția Națională din cele 2 țări a fost alertată și mai multe persoane au depus în numele nostru plângere și solicitare pentru a fi căutata de urgență. Cu atat mai mult cu cât spațiul în care a foat văzută și fotografiată este unul public cu camere de luat vederi! Nu vom face publică poza, locația sau persoana care ne-a comunicat-o. (…)

În același timp îl vom avea în direct pe bunicul Luizei, domnul Stelian Iordache pentru a analiza fără jiginirile unor interlopi, jurnaliști fără suflet sau avocați ai interlopilor ce s-a întâmplat de fapt cu Luiza și care este realitatea din spatele teatrului prezentat de DIICOT”, a completat Cumpănașu, potrivit RomâniaTV.