Gunoaie, lucruri aruncate aflate în dezordine și anunțuri matrimoniale. Aceste lucruri le-au găsit anchetatorii în camera în care Gheorghe Dincă susține că a ținut-o ostatică pe Alexandra Măceșanu.

În camera de dimensiuni mici se aflau un pat și un frigider, ea fiind transformată în depozit de către Dincă dar era folosita și ca dormitor . Anchetatoriia au descoperit, în afara gunoaielor și a lucrurilor aruncate peste tot, un teanc de coli A4 care erau anunțuri de tip matrimonial.

Monstrul de la Caracal încerca în acest fel să își caute partenere de viață , el scriind în anunțuri că are nevoie de o femeie gospodină care să locuiască cu el la casă, în Caracal. Dincă nu a uitat să precizeze că are și o mașină cu care dorește să se plimbe în țară cu cea cu care ar urmă să își petreacă viața.

“Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte”, scrie pe anunț, potrivit libertatea.ro.

“Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară”,a mai scris Dincă. Potrivit procurorilor, Dincă  ar fi mărturisit de mai multe ori că vrea să vândă casă din Caracal și să își cumpere alta, într-o zonă de munte.

Dincă le-a dezvăluit procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.