Cu toate că Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe tânără, moartea acesteia este învăluită în mister.

Femeia a declarat că sâmbătă, 5 octombrie, a văzut-o pe Alexandra, iar detalii despre apariția fetei sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Citește: România, în stare de șoc! A fost împușcat pe scenă

„În luna septembrie, pe data de 11, într-o miercuri, am văzut-o de două ori. În via Garibaldi, Piazza Garibaldi, Napoli. Era cu încă două fete. Alexandra, pe data de 5 octombrie, sâmbătă, între orele 16 şi 18, a intrat de două ori în bar la mine şi a spus: Te rog frumos, ajută-mă! Te rog frumos, ajută-mă! După ea, a mai intrat un băiat. Un băiat închis la culoare. Vorbea cu ea în italiană, doar că ea nu vorbea, doar tăcea şi asculta. I-a spus că fără să facă şmecherii sau ceva de genul. Avea un maiou alb pe ea. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori a băut ceva ori drogată ori fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă”, a declarat o martoră, conform antena3.ro.

Citește: A MURIT la doar 41 de ani. Nimic nu prevestea tragicul eveniment

„Mi-am dat seama că e Alexandra din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: „Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România”. Sunt 100% sigură că fata aceea e Alexandra. Fata asta nu e decedată. Avea urme de violenţă pe spate, după maiou s-a văzut. Avea urme de la o curea, ceva de genul. Eu am sunat la Ambasada Română şi mi-a spus că sunt nebună şi că fata a fost declarată moartă”, a mai spus respectiva femeie, conform sursei citate mai sus.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: