Evenimentul Zilei > Monden > Cazul Adelina Pestriţu-Covid. Sunt ultimele veşti! Ce vor mai spune criticii şi acum?
Cazul Adelina Pestriţu-Covid. Sunt ultimele veşti! Ce vor mai spune criticii şi acum?

Cazul Adelina Pestriţu-Covid. Sunt ultimele veşti! Ce vor mai spune criticii şi acum?

Unul dintre cele mai mediatizate cazuri în care o vedetă a declarat că a contractat Covid-19 este cel în care în prim-plan apare Adelina Pestriţu.

Au trecut 5 zile de la momentul anunţului care a generat foarte multe reacţii pe reţelele de socializare şi nu numai.

Au fost numeroase voci care au pus la îndoială adevărul din spatele acelui anunţ şi au dat de înţeles că bruneta ar fi creat de fapt doar o strategie de imagine.

Printre cele mai vehemente voci care au ironizat dezvăluire Adelinei Pestriţu a fost cea a unei vedete foarte cunoscute în România.

De asemenea, un mare semn de întrebare a fost lansat de o angajată a unui spital, care a punctat de ce anume avea dubii cu privire la îmbolnăvirea vedetei.

Ce mai face Adelina Pestriţu în prezent? Aceasta este întrebarea pe care şi-au pus-o deopotrivă şi fanii ei, dar şi cei care au atacat-o din cauza acestui subiect.

Deşu la început a oferit detalii importante despre starea ei de sănătate, Adelina Pestriţu a dispărut complet de pe rețelele de socializare.

Vedeta care era foarte prezentă cu tot felul de mesaje şi campanii publicitare în mediul online a decis să ia o pauză… Probabil pentru a domoli valul de ură la adresa ei.

Sau poate că în spatele absenţei de pe Instagram şi alte reţele de socializare stă chiar o problemă de sănătate.

Toate părţile interesate într-un fel sau în altul vor probabil ca misterul să fie lămurit chiar de Adelina Pestriţu sau de reprezentanţii ei de comunicare.

Până atunci, o vedetă tv i-a luat apărarea frumoasei brunete. Este vorba despre Gabriela Cristea, care i-a transmis următorul mesaj pe o reţea de socializare:

„Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca să ne arunce iar în ghearele abisului.

Într-o zi normală trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugam câteva noi care ne înspaimântă doar pentru că nu știam că suntem capabili de ele.

Îl invocăm pe Dumnezeu de parcă e un personaj de film cu super eroi, când soluția este, de fapt, la îndemâna noastră: POARTĂ MASCA.

Masca mea te protejează pe tine, masca ta mă protejează pe mine. @adelina.pestritu, sănătate multă.”

sursa: viva.ro

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.