Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz morbid. Un vârstnic a fost găsit mort în râul Moldova
Caz morbid. Un vârstnic a fost găsit mort în râul Moldova

Caz morbid. Un vârstnic a fost găsit mort în râul Moldova

Caz morbid. Un vârstnic în vârstă de 71 de ani a fost văzut de un șofer în râul Moldova, din județul Neamț. Bărbatul a alertat autoritățile. În cauză a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

Un șofer a alertat autoritățile locale cu privire la cadavrul unui bărbat în vârstă de 71 de ani pe care l-a descoperit în râul Moldova, în zona municipiului Roman, în județul Neamț.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii și o echipă medicală, care a încercat să aplice manevre de resuscitare asupra bărbatului, însă fără succes. Cauza concretă a morții nu este cunoscută, potrivit informațiilor transmise de către autorități. Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență fizică, anunță IPJ Neamț. Cercetările, însă, continuă.

Nu se cunoaște cauza decesului

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamţ a informat presa că trupul victimei a fost remarcat de un şofer, care a sunat la numărul de urgență 112 și a alertat autoritățile. Cadavrul se afla în râul Moldova din județul Neamț.

„A fost identificată victima, un bărbat în vârstă de 71 de ani din localitatea Roman, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de un echipaj medical solicitat pentru acordarea primului ajutor. În urma examinării sumare a suprafeţei exterioare a corpului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Oamenii legii au transmis că, momentan, cauzele decesului nu sunt concret cunoscute, însă în acest sens, au loc cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care bărbatul a murit. În cauză, a fost întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, potrivit agerpres.

Cursă de salvare contracronometru

Reamintim că, recent, autoritățile din județul Neamț au fost puse în situația de a realiza o cursă de salvare contracronometru în masivul Ceahlău, după ce patru tineri nu au ţinut cont de recomandările Salvamont.

„Echipa de prim răspuns din Durău a plecat la intervenţie, pentru a evacua turiştii în siguranţă. Există panouri care anunţă că este traseu închis, am dat comunicate peste comunicate. Degeaba”, a declarat şeful Serviciului Salvamont Neamţ.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: