Evenimentul Zilei > Actualitate > O femeia susține că are un „iubit” extraterestru. Unde au dus-o omuleții verzi şi ce i-au făcut. FOTO
O femeia susține că are un „iubit” extraterestru. Unde au dus-o omuleții verzi şi ce i-au făcut. FOTO

O femeia susține că are un „iubit” extraterestru. Unde au dus-o omuleții verzi şi ce i-au făcut. FOTO

Bela a susținut că răpitorii ei erau asemănători cu oamenii, dar erau înalți și zvelți. Ea a spus că au fost 5 extratereștri și întâlnirea a durat doar 20 de minute, după care s-a întors acasă în siguranță.
Abbie Bela, de profesie actriță, a declarat că a fost răpită de un grup de extratereștri care au intrat pe fereastra dormitorului ei în această lună și a fost dusă la un obiect zburător neidentificat (OZN).

Într-o poveste bizară apărută în presa britanică săptămâna aceasta, Abbie Bela – din Londra – susține că s-a îndrăgostit de un extraterestru după ce a a fost răpită.

Ciudățenia nu se termină aici. Bela a spus că s-a îndrăgostit de un extraterestru care provine din galaxia Andromeda

„Am glumit online despre faptul că vreau ca un extraterestru să mă răpească”, a declarat ea. „Am început apoi să visez în fiecare seară la o lumină albă. Într-o noapte, o voce din visul meu a spus:„ Așteptați în locul obișnuit”.

Credit: DailyStar

„În seara următoare, m-am așezat lângă fereastra deschisă. În timp ce dormeam în somn, o farfurie zburătoare a apărut afară. Era un fascicul verde strălucitor care m-a transportat la OZN”.

În timpul experienței sale, și-a amintit că a întâlnit cinci bărbaţi „înalți și subțiri”

„A fost cineva care s-a conectat cu mine”, a spus ea. „M-am simțit la fel. El a spus că trebuie să accept să merg cu ei, dar nu am vrut să spun da în caz că mă vor lua pentru totdeauna”. Şi după  20 de minute, ea se întorcea în apartamentul ei, însă se pare că acum regretă alegerea sa de a nu merge cu „sufletul pereche” extraterestru și acum așteaptă cu nerăbdare întoarcerea lui.

„Sper să se întoarcă”, spune ea. „Sunt dispusă să vizitez galaxia Andromeda”, a mai declarat actriţa.

„M-am săturat de bărbați de pe Pământ”, a spus Bela citat de Daily Star.

Teoriile cu privire la răpirii extraterestre au constituit pilonul principal al studiilor și al filmelor științifico-fantastice de câteva decenii în urmă. Aceste teorii, unele de natură bizară, au stârnit interesele a milioane de cititori și cercetători din întreaga lume cu privire la existența vieții extraterestre.

Luna trecută, o afirmație bizară despre răpirile extraterestre a venit de la o femeie de 50 de ani din Marea Britanie.

Paula Smith, care provine din Bradford, West Yorkshire, a susținut că a luat contact cu extratereștri de peste 50 de ori și a spus că are urme pe corp pentru a demonstra acest lucru, potrivit unui raport al Mirror .

Un bărbat de 50 de ani a susținut, de asemenea, că a fost într-o navă OZN și spune că a văzut „dispozitive cu ecran tactil” chiar înainte de a fi pe planeta noastră.