Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz crunt în județul Gorj. Clipe de coșmar pentru o minoră blocată într-o mașină
Caz crunt în județul Gorj. Clipe de coșmar pentru o minoră blocată într-o mașină

Caz crunt în județul Gorj. Clipe de coșmar pentru o minoră blocată într-o mașină

O minoră din județul Gorj a fost violată, pe data de 28 iulie, de un tânăr reținut de autorități. Infracțiunea a avut loc într-o mașină, iar victima a fost ulterior amenințată și șantajată de acuzat.

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost violată de un tânăr de 20 de ani, în interiorul unei mașini, în comuna Urdari din județul Gorj. Un băiat bănuit de comiterea infracțiunii a fost reținut de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari.

Infractorul este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de viol, act sexual cu un minor, șantaj, lovire sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor.

Adolescentă din Gorj, violată, amenințată și șantajată

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 28 iulie a.c., tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale prin constrângere, cu o tânără de 16 ani, din comuna Urdari, în timp ce se aflau în interiorul unui autoturism”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Autoritățile au mai transmis că cercetările realizate în cazul de față au loc sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Un suspect a fost reținut

La trei zile după comiterea infracțiunii, oamenii legii au reținut un suspect pentru 24 de ore. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Urdari, introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol, act sexual cu un minor, șantaj, lovire sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, tânărul ar fi întreținut raporturi intime cu minora în vârstă de 16 ani, după ce ar fi forțat-o pe aceasta în interiorul unei mașini.