Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz controversat de Crăciun. Un bărbat, mort de cinci ore pe stradă, ignorat de salvare
Caz controversat de Crăciun. Un bărbat, mort de cinci ore pe stradă, ignorat de salvare

Caz controversat de Crăciun. Un bărbat, mort de cinci ore pe stradă, ignorat de salvare

Angajații de la Morga din Baia Mare nu s-au grăbit să meargă să ridice cadavrul din stația de autobuz, pentru că ei lucrează doar opt ore pe zi.

Mai multe persoane au sunat la 112 și au anunțat că într-o stație de autobuz se află un bărbat care are nevoie de ajutor medical.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Maramureș, care a constat că bărbatul este mort de mai bine de două ore.

La fața locului se afla și o bicicletă și o pungă pe care bărbatul de 57 de ani le avea asupra lui. Polițiștii care au ajuns la fața locului i-au chemat pe cei de la Serviciul de Medicină Legală Maramureș pentru a ridicat cadavrul și a-l transporta la morgă pentru efectuarea autopsiei.

Martorii mai susțin că mașina de la SML Maramureș a ajuns în jurul orei 7.30, în condițiile în care apelul a fost făcut în jurul orei 3.00.

În tot acest timp un echipaj de la Poliția Baia Mare a stat și a păzit cadavrul bărbatului de 57 de ani, în loc să făcă alte activități de ordine publică.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: