ACCEPT

Avem nevoie de acceptul tău!

În conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016, te informăm că noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum modulele cookie de pe site, pentru a asigura funcționalitatea și navigarea în siguranță pe site, pentru a ne analiza traficul, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a-ți îmbunătăți experiența de utilizare, personalizând conținutul și reclamele pe care le vezi.

Avem nevoie de acceptul tău pentru a folosi în continuare aceste tehnologii pe site și pentru a-ți oferi o experiență de navigare cât mai plăcută.

Te poți răzgândi și îți poți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, printr-o simplă revenire pe site.

Editura Evenimentul si Capital

Cauţi un loc de muncă LA STAT? Portalul lansat recent de Guvern cuprinde şi POSTURI PENTRU DEBUTANŢI

greva_01
Autor: | | 2 Comentarii | 960 Vizualizari

Cei care îşi caută un loc de muncă în instituţiile statului pot consulta oferta pe portalul posturi.gov.ro, lansat recent de Guvern. Acesta integrează informaţii despre posturile vacante din autorităţile şi instituţiile publice din România, dar şi un ghid privind condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei interesaţi pentru ocuparea unui post de bugetar.

###Noul portal dispune de o opţiuni de filtrare a posturilor, în funcţie de localitatea dorită, cuvinte-cheie, nivelul de pregătire necesar pentru ocuparea poziţiei, angajator sau data la care au fost publicate posturile. Iniţiativa reprezintă continuarea proiectului PublicJob.ro, lansat în anul 2012. Cele mai multe anunţuri postate până acum (32) sunt pentru Bucureşti şi judeţele învecinate. Primăria Sectorului 1 caută, de exemplu, consilier juridic debutant, clasa I, în cadrul Biroului Urbanism şi Autorizaţii de Construire Pentru Construcţii. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea drept. Concursul se va desfăşura în luna octombrie şi va cuprinde o probă scrisă şi un interviu. Tot un post de debutant scoate la concurs şi Consiliul Concurenţei, mai exact un inspector de concurenţă, în cadrul Direcţiei de Cercetare-Sinteze. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice, cunoştinţe de analiză de sistem şi analiză organizaţională, să fie cunoscători ai limbii engleze la nivel avansat şi să aibă cunoştinţe de operare pe calculator, nivel avansat (Word, Excel, Internet). Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 2 octombrie 2013. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală scoate însă la concurs 1.181 de posturi pentru inspectori antifraudă, care să lucreze în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, din care 280 de posturi la Direcţia de Combatere a Fraudelor. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este 2 octombrie. Se caută, de asemenea, secretari de comună în judeţele din jurul Bucureştiului, şefi de serviciu în cadrul mai multor ministere, arhitecţi-şefi sau referenţi. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

Nadia Comaneci, DRAMA unei mamei campioane! Copilul ei a venit la ea si... Continuarea e sfasietoare!

Pagina 1 din 1
Tag-uri: guvern, joburi, bugetarStirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI