Câți bani produc restaurantele lui Cătălin Scărlătescu. Clienții nu ar fi foarte încântați de mâncarea bucătarului de la Antena 1

Câți bani produc restaurantele lui Cătălin Scărlătescu. Clienții nu ar fi foarte încântați de mâncarea bucătarului de la Antena 1 Sursa foto: Chefi la Cutite / Facebook

Cătălin Scărlătescu nu câștigă bani doar de la Antena 1, ci și din lanțul de restaurante pe care îl deține. Cu toate astea, juratul de la „Chefi la cuțite” are datorii și recenzii proaste de la clienți.

Cătălin Scărlătescu nu este doar jurat la „Chefi la cuțite”, Antena 1. El deține și un lanț de trei restaurante de lux, dar profitul nu este așa mare. El are datorii de peste jumătate de milion de euro și recenzii proaste de la clienții care au mâncat în localurile sale.

În 2022, firma lui Cătălin Scărlatescu a avut o cifră de afaceri de 344.611,30 euro, profit zero şi datorii de 618.309,64 de euro.

„M-am plimbat din Hong Kong până-n Brazilia. Am văzut vreo 50 şi ceva de ţări, şi nu câte trei-patru ore, cum le văd cei de pe croazieră. În niciun port n-am stat mai puţin de 4 zile. Apoi, am plecat iar în Germania, unde am început încet, încet să lucrez în restaurante pretenţioase, de top, printre care Kempinski Sporting Club Badsarrow, a urmat Filippo Nisi în Koln. M-am întors în România şi am devenit şeful bucătar în anul de glorie al restaurantului Angels, după care am fost Executive Manager la Museum, în Cotroceni, am devenit copartener cu un prieten foarte bun italian, la un restaurant care se chema Il Gambero Rosso, iar de 6 ani lucrez la Howard Johnson”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cât costă să mănânci în restaurantul lui Scărlătescu

În restaurantele din București ale lui Cătălin Scărlătescu, o porţie de cartofi costă 46 de lei. Mai mult, restaurantul „XChef by Catalin Scarlatescu” nu are recenzii prea bune în mediul online. Localul are o notă de doar 3,8 din cauza unor clineţi nemulţumiţi. Oamenii s-au plâns în mediul online de atitudinea personalului, de timpul mare de așteptare, dar și de prețurile foarte mari.

Detalii incendiare din dormitorul lui Cătălin Scărlătescu şi al Doinei Teodoru: „Când mă atinge...”

Sursa foto: Chef Catalin Scarlatescu / Facebook

Cătălin Scărlătescu este strict și cu angajații săi. Ei nu au pauză, nu au voie cu telefon și nici să iasă la fumat în timpul programului de muncă. Aceștia nu primesc salariu, ci procent.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit Cancan.