Evenimentul Zilei > Monden > Catherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleș: Dacă aș fi o prințesă, aici mi-aș dori să locuiesc. VIDEO
Catherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleș: Dacă aș fi o prințesă, aici mi-aș dori să locuiesc. VIDEO

Catherine Zeta-Jones, impresionată de Castelul Peleș: Dacă aș fi o prințesă, aici mi-aș dori să locuiesc. VIDEO

Frumoasa actriţă Catherine Zeta-Jones se arată extrem de încântată şi fascinată de unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din România. Vedeta s-a filmat în fața Castelului Peleș din Sinaia spunând că aici şi-ar dori să trăiască dacă ar fi prinţeşă.

Catherine Zeta-Jones, una dintre cele mai celebre vedeta de la Hollywood, a postat imagini de la Castelul Peleş după ce zilele trecute a arătat fanilor ei d epe social media Bucureștiul, în zori.

Catherine Zeta-Jones filmează în România pentru celebrul serial „Wednesday”, continuarea seriei Familia Adams regizată de Tim Burton. Vedeta interpretează rolul celebrei Morticia Addams.  Filmările ar urma să dureze timp de şase luni și se vor desfășura în mai multe locuri din ţară, iar serialul o să fie lansat la finalul anului 2022.

Reamintim că actriţa Catherine Zeta-Jones este căsătorită cu celebrul actor Michael Douglas. Odată ajunsă la Castel Peleș din Sinaia, s-a arătat extrem de impresionată de construcția impresionantă, cândva reședință de vară a regilor României.

Catherine Zeta-Jones s-a filmat la Castelul Peleș

Actrița Catherine Zeta-Jones, cunoscută din filme ca „The Mark of Zorro”, „Traffic” și „Chicago”, este fascinate de unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din țara noastră, Castelul Peleș din Sinaia. Aceasta a făcut un video cu telefonul și l-a postat pe Instagram unde se aude spunând: Dacă aș fi o prințesă, aici mi-aș dori să locuiesc. Da!. Şi prezintă un moment cu frumosul şi impresionantul Castel Peleș într-o zi caldă de toamnă.

Catherine Zeta-Jones a purtat în ziua respectivă o haină închisă la culoare, mască neagră, beretă bleumarin pe cap și ochelari de soare la ochi, care să o protejeze de raze. La descrierea filmulețului publicat în online, aceasta a scris: România. Visuri de prințesă!.

Diva de la Hollywood, încântată şi de Bucureşti

Fără machiaj pe chip și şi părul nearanjat, Catherine Zeta-Jones a anunțat că este gata de filmare, arătând pe fereastră clădirile Bucureștiului. Aflată undeva la înălțime mare, într-o clădire din centrul Capitalei, aceasta le-a vorbit fanilor: Soarele nu a răsărit încă la București și eu sunt gata să merg să fiu coafată și machiată, pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți frumosul București! Bună dimineața tuturor!, a scris vedeta pe Instagram.

Castelul a dost construit între anii 1873 și 1914, fiind, probabil, cea mai importantă formă de manifestare a regalității în România. Castelul a fost construit ca reședință de vară a regilor României. Castelul Peleș este unul dintre cele mai importante edificii de tip istoric din România, având caracter de unicat și este, prin valoarea sa istorică și artistică, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de-a doua jumătăți a secolului al XIX-lea.