Evenimentul Zilei > Politica > Câte case au candidații la prezidențiale. Klaus Iohannis, pe locul 2
Câte case au candidații la prezidențiale. Klaus Iohannis, pe locul 2

Câte case au candidații la prezidențiale. Klaus Iohannis, pe locul 2

Nu Klaus Iohannis este „campionul caselor", dintre candidații la alegerile prezidențiale din acest an, ci Călin Popescu-Tăriceanu. 

Numărul imobilelor pe care Klaus Iohannis le deține a reprezentat în ultimii ani unul dintre cele mai dezbătute subiecte din spațiul public. Un lucru mai puțin cunoscut este faptul că  președintele nu deține un loc fruntaș din acest punct de vedere.

Călin Popescu-Tăriceanu deține mai multe imobile decât Klaus Iohannis. Potrivit declarațiilor de avere, Klaus Iohannis deține 5 imobile: două apartamente și trei case în Sibiu.

De partea cealaltă, liderul ALDE are 7 imobile pe numele său: șase apartamente în București și o casă de vacanță în Snagov. Mai mult, alte două apartamente au fost înstrăinate către soție.

Nici Dan Barna, cotat cu șanse rezonabile pentru accederea în turul secund la prezidențiale, nu se poate plânge. Liderul USR are 3 apartamente: două în Sibiu, unul în București.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale are 4 imobile: două apartamente, unul la Videle, altul la Ploiești și două case, una la Predeal, alta la Dolj.

Liviu Pleșoianu, care a anunțat că va candida independent la președinție, deține două case de vacanță în Argeș

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.