Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Măruță a fost dat de gol. Prezentatorul TV are din nou probleme
Cătălin Măruță a fost dat de gol. Prezentatorul TV are din nou probleme

Cătălin Măruță a fost dat de gol. Prezentatorul TV are din nou probleme

Cătălin Măruță se confruntă din nou cu probleme de cădere a părului, după ce și-a rezolvat acest neajuns, în urmă cu 7 ani, cu ajutorul unei intervenții.

Cătălin Măruță începe să aibă din nou probleme cu calviția. Și asta la șapte ani după ce omul de televiziune a efectuat un transplant de păr. Vedeta de la PRO TV a fost dată de gol chiar de soția sa, Andra, care l-a filmat dintr-un unghi din care s-a putut vedea creștetul capului. Cuplul se află în vacanță, la mare, iar imaginile postate pe rețelele de socializare au atras atenția „internauților”, care au observat cu ușurință problema lui Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță începe să aibă probleme după transplantul de păr

2104 este anul în care prezentatorul TV încercase să-și rezolve neajunsurile provocate de calviție, cu ajutorul unui costisitor implant de păr. La vremea respectivă, Măruță afirma că a fost mulțumit de acea operațiune, care s-a desfășurat ceva mai simplu decât își imagina el. El plătise suma de 1.700 de euro pentru implantul respectiv.

„Nu e mare chestie, e un lucru pe care l-am făcut prima dată la noi în emisiune. Sunt foarte mulți bărbați care au făcut asta, dar nu au vorbit sau nu se știe. Implantul de păr a devenit ceva normal, nu e absolut deloc dureros și trebuie doar să ai răbdare. Andra a fost cu mine și a stat lângă mine cele două zile, cât a durat”, afirma Cătălin Măruță.

Andra, despre prima întâlnire pe care a avut-o cu cel care avea să-i devină soț. „Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața”

Au fost vremuri în care omul de televiziune purta părul lung, în urmă cu mai mulți ani. „Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, povestea Andra despre prima întâlnire cu cel care avea să-i devină soț.