Evenimentul Zilei > Politica > Cătălin Cherecheș, pe afișele electorale din Baia Mare, ÎMPREUNĂ cu MAMA SA | FOTO
Cătălin Cherecheș, pe afișele electorale din Baia Mare, ÎMPREUNĂ cu MAMA SA | FOTO

Cătălin Cherecheș, pe afișele electorale din Baia Mare, ÎMPREUNĂ cu MAMA SA | FOTO

Primarul suspendat din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, apare într-un afiș electoral al PNL. Dar nu oricum, ci cu mama sa, pe care afirmă că o susține prin mesajul “ÎMI SUSȚIN MAMA!”

Imaginea cu afișul electoral în care apare Cătălin Cherecheș împreună cu mama sa a fost postată pe constul de Facebook al lui Radu Trufan, candidat al USR pentru Senat, arată ziarul de Iași.

”Hopa! Primăria băimăreană a eludat uşor legea si a autorizat afişajul electoral în afara campaniei electorale. Reamintesc că aceeaşi primărie a împins data eliberării autorizaţiei de amplasare a cortului USR pentru strângerea de semnături, după data limită de depunere a listelor la BEC”, a scris Radu Trufan, candidat pe locul 2, la Senat, pe lista USR din Maramureş.

Postării îi este anexată fotografia cu afişul în care se regăsesc o imagine a lui Cătălin şi Vioricăi Cherecheş, sigla PNL şi mesajul ”Îmi susţin mama!”.

Conducerea PNL a validat, pe 20 octombrie, în BPN, candidatura Vioricăi Cherecheş, mama primarului suspendat de la Baia Mare, Cătălin Cherecheş, pe primul loc la Camera Deputaţilor, liderul filialei, Mircea Dolha afirmând că nu are treabă mama cu faptul că fiul ei poate a greşit.