Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu se iubesc și după despărțire. Adevărul din spatele relației dintre cei doi
Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu se iubesc și după despărțire. Adevărul din spatele relației dintre cei doi

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu se iubesc și după despărțire. Adevărul din spatele relației dintre cei doi

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu și-au făcut declarații de curtoazie în ultima vreme și au vorbit la superlativ unul despre celălalt.

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația de iubire pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, mult mediatizată în presa mondenă la vremea respectivă. Designerul a rămas în relații bune cu diva, după despărțire, și spune că este o femeie care l-a influențat foarte mult.

Cătălin Botezatu și Bianca, declarații de curtoazie

„Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi.

Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații. Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a spus Cătălin Botezatu în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Ulterior, Bianca a mai avut relații cu Victor Slav, Alex Bodi, iar acum este împreună cu Gabi Bădălău. Cătălin Botezatu a vorbit și despre viața agitată a fostei sale partenere.

„A fost foarte palpitant, totul nou, totul strălucitor”

„E în stare de orice, e treaba ei dacă e nebună, dar trebuie să se mai pondereze uneori. Face parte din filmul ei, din aura ei, din jocul ei, din personajul ei pentru că Bianca este un personaj ca și multe alte personaje de pe piața românească și nu e rău deloc”, a spus Cătălin Botezatu.

Și Bianca Drăgușanu a vorbit, recent, la superlativ, despre relația cu Cătălin Botezatu. „A fost foarte palpitant, totul nou, totul strălucitor, totul frumos, a fost cu iubire, cu gelozie. Este în continuare un om foarte important pentru mine, ca și om, ca și carieră, este impunător, este deștept, este modelul meu. Sunt fascinată de el. Ne-am potrivit din foarte multe puncte de vedere”.