Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Botezatu i-a studiat pe Simona Halep și Toni Iuruc. Ce verdict le-a dat designerul. Toate cuplurile trebuie să învețe de la ei
Cătălin Botezatu i-a studiat pe Simona Halep și Toni Iuruc. Ce verdict le-a dat designerul. Toate cuplurile trebuie să învețe de la ei

Cătălin Botezatu i-a studiat pe Simona Halep și Toni Iuruc. Ce verdict le-a dat designerul. Toate cuplurile trebuie să învețe de la ei

Designerul Cătălin Botezatu, fost jurat al emisiunii „Bravo! Ai stil”, a analizat ținutele purtate de cuplul anului, Simona Halep și Toni Iuruc, în cea mai mare zi a vieții lor. Sportiva a spus „Da!”, miercuri, 15 septembrie, în fața ofițerului de stare civilă. Deși unii dintre internauți spun că Simona ar fi avut o ținută mult prea simplă pentru acest eveniment, Cătălin Botezatu îi contrazice.

Cătălin Botezatu a fost surprins, în sens bun, de ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc în ziua nunții lor civile. Celebrul designer chiar a recomandat tuturor domnițelor care „vor să fie speciale” în ziua logodnei, să urmeze exemplul sportivei. Nici Toni Iuruc nu e mai prejos – deși designerul a adresat câteva comentarii despre ținuta acestuia, per general a echilibrat apariția soției sale.

Cătălin Botezatu laudă ținuta Simonei Halep. „Pare simplă, dar este extrem de elegantă”

Simona a purtat o rochie de culoare auriu închis, lejeră, cu dantelă în partea de sus și lungă până în pământ. Sportiva a atras atenția tuturor, prin simplitate și eleganță, lucru confirmat și de designerul Cătălin Botezatu.

„Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe.

Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro.

Machiajul Simonei Halep a fost realizat de cel mai cunoscut make-up artist român, Alexandru Abagiu.

Observațiile designerului pentru Toni Iuruc. „Aș fi umblat puțin… Sunt ok ca pereche”

În privința afaceristului Toni Iuruc, designerul a avut câteva comentarii, însă a precizat că, per general, ca și cuplu, cei doi au avut ținute fericite.

„Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. În general, pantalonul se poartă foarte apropiat de gambă. Bine, acolo unde este cazul, dar în nici un caz să facă astfel de cute.

Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche. Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă. Evident, a ales varianta elegantă, ceea ce nu este rău deloc!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: