Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Botezatu a dat lovitura vieții cu Kim Kardashian. A făcut totul public
Cătălin Botezatu a dat lovitura vieții cu Kim Kardashian. A făcut totul public

Cătălin Botezatu a dat lovitura vieții cu Kim Kardashian. A făcut totul public

Cătălin Botezatu a anunțat că va colabora cu Kim Kardashian, vedetă cunoscută la nivel internațional. Pasionat de munca sa, creatorul de modă a ajuns pe punctul de a fi unul dintre cei mai bogați bărbați celebri. Legăturile cu Kim Kardashian vor contura un viitor mult mai favorabil vedetei, fără nicio îndoială.

Cătălin Botezatu va colabora cu Kim Kardashian

Profesionalismul și pasiunea de care a dat dovadă Cătălin Botezatu au deschis un nou drum pentru creatorul de modă. Vedeta a participat, recent, la un eveniment unde i-a întâlnit pe membrii echipei lui Kim Kardashian. Creatorul de modă a reușit să-i încânte cu parcursul său profesional astfel încât, potrivit declarațiilor vedetei, în viitorul apropiat va scoate pe piață o colaborare cu celebra brunetă.

„I-am cunoscut, foarte important, pe cei din echipa lui Kim Kardashian, care sunt armeni pentru că și Kim Kardashian este armeancă. Voi începe o colaborare cu ei. Au fost foarte impresionați de cariera mea, de evoluția mea și probabil că în viitor veți vedea lucruri făcute în comun cu Kim Kardashian și echipa acesteia”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Kim Kardashian

Creatorul de modă a oferit asigurări că se simte „foarte bine, contrar aparențelor”, dar a recunoscut că mai vitează și medicul pentru a-i „face o perfuzie, un ”molotov” de vitamine ca să reziste organismul mai mult”.

Parcursul profesional al creatorului de modă

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984, ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. După doar un an, în 1985, Botezatu a primit, la Frankfurt, titlul de „Cel mai bun manechin al anului în Europa”.

Ulterior, Cătălin Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, iar creatorul Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale.

El a devenit director de stil al casei de modă Europa din București, după care și-a înființat propria casă de modă, Delphi, în anul 1996. De-a lungul vremii a lansat mai multe colecții precum „Buddha Bar”, „Egyption”, „Kyoto”, „Angels”, „Ameno”, „Chicago” etc, dar și o linie de lenjerie intimă masculină.

La Paris, designerul român a susținut o paradă a modei în cadrul evenimentului „Herritage Mode et culture – Paris 2007”, organizat la Ambasada României, sub înaltul patronaj al Ministerului Afacerilor Externe.

Este singurul creator de modă din țară care se ocupă scenografie, regie, coloană sonoră, cât și de styling-ul colecției pe care o lansează (bijuterii, pantofi, aplicații capilare etc), potrivit biografiei oficiale.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: