Mîine va avea loc primul termen al procesului pe care Liviu Dragnea l- a intentat PSD, în care fostul lider solicită dizolvarea partidului. Potrivit portalului instanțelor, joi va avea loc primul termen al dosarului aflat pe rolul Curții de Apel București, care are ca obiect „partide politice modificări acte constitutive – statut – organe de conducere”.

Liviu Dragnea a făcut apel împotriva sentinței Tribunalului București, care a respins, în dată de 9 august, cererea de intervenţie depusă de fostul lider al partidului legată de  deciziile de la Congresul PSD, confirmând astfel nouă conducere social democrată.

Liviu Dragnea  aduce că argument, în susținerea cererii sale, dosarul angajărilor fictive care i-a adus 3 ani şi şase luni de condamnare şi executare la Rahova.

Astfel, în solicitarea de intervenție înaintată instanței, Dragnea afirmă  că, ținând cont că cele două angajate DGASPC care au lucrat la PSD Teleorman au comis fapte de fraudă, activitatea organizaţiei judeţene a fost ilicită în perioada 2006-2012, ceea ce duce, potrivit legii,  conduce la dizolvarea acesteia.

Te-ar putea interesa și: