Evenimentul Zilei > Actualitate > Cat Fight de Vaslui. O vasluiancă i-a înfipt cuțitul în cap rivalei din dragoste
Cat Fight de Vaslui. O vasluiancă i-a înfipt cuțitul în cap rivalei din dragoste

Cat Fight de Vaslui. O vasluiancă i-a înfipt cuțitul în cap rivalei din dragoste

Două rivale în dragoste s-au bătut până la sânge pe un câmp din apropierea localitătii Cretesti, din județulVaslui

Cea mai tânără dintre ele, în vârstă de 22 de ani, a fost victima, întrucât cealaltă femeie avea un cuțit, pe care l-a scos la un moment dat și și-a lovit rivala în cap, cee ace i-a produs o rană gravă la frunte. Cu greu, victima, Gabriela Ciobanu, a reușit să se întoarcă în sat, iar o vecină, când a văzut-o plină de sânge, a sunat imediat la 112.

Gabriela a fost luată de Ambulanță si dusă la Spital, iar polițistii au demarat cercetări, relatează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

De asemenea, după cele întâmplate, gura satului a început să dezvăluie soarta grea a Gabrielei. Ea are anumite probleme psihice și nu s-a putut niciodată opune nici când a fost bătută sau violată de diverși bărbați, care i-au făcut doi copii, ambii luați de Protecția Copilului.

Sărăcuța a ajuns cu mare greutate înapoi în sat, iar o vecină a sunat la 112, cerând ajutorul Ambulanței si al Polițiștilor. „Apelul la 112 a fost făcut la ora 14:19. A fost anunțat faptul că o femeie în vârstă de 22 de ani a fost victima unei agresiuni.

A fost lovită de o altă femeie cu un cuțit, provocându-i-se un traumatism cranio-cerebral. Victima a fost transportată la Spital, iar polițiștii au demarat cercetări”, au declaratat reprezentatii IPJ Vaslui.

Unul dintre copiii „din flori” ai Gabrielei ar fi fost făcut cu un frate recidivist

Oamenii din sat au povestit colegilor de la ziarul Vremea nouă că Gabriela era, de ani de zile, tare chinuită. Este unul din cei nouă copii ai familiei sale, crescuți doar de tată si de mama vitregă. Mama lor a murit, când erau mici. Gabriela are un anumit grad de handicap si ia pensie pentru asta, iar tatăl îi este însoțitor personal.

„Nu merită banii. Fata asta e vai de capul ei. Murdară, flămândă neîngrijită si abuzată”, au declarat vecinii.

Aceștia au mai spus  că unul dintre frați ar fi făcut închisoare, pentru că ar fi batjocorit-o pe propria-i soră. Gabriela, în ultimii doi ani de zile, a făcut doi copii, dar nu știe cine sunt tații lor. Ambii micuti – unul în vârstă de 2 ani, iar altul, de doar câteva luni – au fost luați  în plasament Protecția Copilului.

În ultima vreme, Gabriela avea un fel de relație cu un alt individ recidivist, în vârstă de vreo 50 de ani, care locuia pe un câmp, într-un „bordei”, povestesc oamenii.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: