Evenimentul Zilei > Actualitate > Cât de ciudaţi să fie? Românul cu DOUĂ SOŢII SURORI povesteşte cu lux de amănunte MOMENTUL RELAŢIILOR INTIME. Trioul are un număr record de copii
Cât de ciudaţi să fie? Românul cu DOUĂ SOŢII SURORI povesteşte cu lux de amănunte MOMENTUL RELAŢIILOR INTIME. Trioul are un număr record de copii

Cât de ciudaţi să fie? Românul cu DOUĂ SOŢII SURORI povesteşte cu lux de amănunte MOMENTUL RELAŢIILOR INTIME. Trioul are un număr record de copii

George Chirilă este românul care are două soții surori pe care le iubeşte la fel şi pe care le tratează echilibrat inclusiv când vine vorba de relaţiile intime.

George Chirilă a devenit celebru în platoul lui Măruță, unde şi-a spus povestea vieții. Bărbatul trăiește cu două femei, surori. Cei trei au 14 copii împreună şi au oferit detalii incredibile despre relația lor.

Chirilă s-a îndrăgostit de o femeie, a făcut copii cu ea, dar apoi s-a îndragostit de sora ei. Fire cinstită, acesta și-a anunțat prima iubită, pe care o considera soţia sa legitimă. Toți trei au fost de accord cu noua relaţie şi au decis să conviețuiască.

“Nu m-am gândit că e un păcat. Mie mi-a plăcut felul lui de a fi. Ceea ce avea el, nu aveau alți bărbați. Noi doi nu am trăit împreună, întâi s-a comunicat și abia apoi a avut loc apropierea intimă”, a dezvăluit Mariana, sora mai mare care a intervenit în relația surorii sale, Nicoleta.

"Mariana a stat doi ani la noi. Din priviri am cunoscut iubirea. Eu o iubeam pe Nicoleta când am început să mă îndrăgostesc de Mariana", a declarat Chirilă.

"Mi-ar fi fost mult mai greu dacă avea pe altcineva decât pe sora mea. Eu i-am iubit pe amândoi și am reușit să trec și peste asta", a spus la rândul ei şi Nicoleta.

George Chirilă a povestit şi cum reuşeşte să le mulţumească sexual pe cele două surori. “Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privințele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toți în același loc. Nu e pentru mine așa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine, pentru plăcere. La mine este pentru procreere."