George Chirilă a devenit celebru în platoul lui Măruță, unde şi-a spus povestea vieții. Bărbatul trăiește cu două femei, surori. Cei trei au 14 copii împreună şi au oferit detalii incredibile despre relația lor.

Chirilă s-a îndrăgostit de o femeie, a făcut copii cu ea, dar apoi s-a îndragostit de sora ei. Fire cinstită, acesta și-a anunțat prima iubită, pe care o considera soţia sa legitimă. Toți trei au fost de accord cu noua relaţie şi au decis să conviețuiască.

“Nu m-am gândit că e un păcat. Mie mi-a plăcut felul lui de a fi. Ceea ce avea el, nu aveau alți bărbați. Noi doi nu am trăit împreună, întâi s-a comunicat și abia apoi a avut loc apropierea intimă”, a dezvăluit Mariana, sora mai mare care a intervenit în relația surorii sale, Nicoleta.

"Mariana a stat doi ani la noi. Din priviri am cunoscut iubirea. Eu o iubeam pe Nicoleta când am început să mă îndrăgostesc de Mariana", a declarat Chirilă.

"Mi-ar fi fost mult mai greu dacă avea pe altcineva decât pe sora mea. Eu i-am iubit pe amândoi și am reușit să trec și peste asta", a spus la rândul ei şi Nicoleta.

George Chirilă a povestit şi cum reuşeşte să le mulţumească sexual pe cele două surori. “Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privințele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toți în același loc. Nu e pentru mine așa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine, pentru plăcere. La mine este pentru procreere."