Evenimentul Zilei > Monden > Cât a costat ţinuta purtată de Iohannis la Ziua Marinei. Greșeala de la sacou, identificată de Cătălin Botezatu
Cât a costat ţinuta purtată de Iohannis la Ziua Marinei. Greșeala de la sacou, identificată de Cătălin Botezatu

Cât a costat ţinuta purtată de Iohannis la Ziua Marinei. Greșeala de la sacou, identificată de Cătălin Botezatu

Preşedintele Klaus Iohannis a atras multe comentarii după Ziua Marinei, eveniment la care a apărut îmbrăcat într-un sacou alb, piesă vestimentară care a generat multe comentarii ironice pe Internet, dar care a fost apreciată de Cătălin Botezatu, designer care a şi calculat că şeful statului nu a investit prea mult pentru ţinuta afişată la Constanţa.

Totuşi, cunoscutul creator de modă a găsit şi un minus în ţinuta şefului statului, dar în total au fost mai multe plusuri. De asemenea, Cătălin Botezatu a fost impresionat şi de charisma lui Iohannis, despre care a spus că are ceva din alura liderilor SUA.

Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool şi seamănă cu un președinte american. Ochelarii de soare au făcut toți banii. Cine sunt acești oameni să comenteze?

Președintele țării este impozant, este o prezență cu atitudine, iar costumele au fost mereu foarte bine alese, asortate. De data aceasta, fiind vorba de Ziua Marinei, el a purtat o ținută compusă dintr-un sacou alb, pantalon negru, la care a asortat ochelari de soare, cum se poartă în zona marină, aviatică, un model potrivit, din punctul de vedere stilistic.

Trebuia să aleagă un model cu nasturi ascunși. Papionul a fost ales bine, sunt modele și modele, el a ales un model clasic, nu foarte mare. Eu nu fac politică, dar de ce să nu ne mândrim cu președintele nostru?

Iohannis seamănă cu preşedinţii americani

Arată bine, arată ca un președinte american, are clasă, nu înțeleg aceste invidii și frustrări ale românilor. Ochelarii nu sunt foarte scumpi, costă cam 100 de euro, sunt foarte bine aleși, arată cool.

Internauții, în delir după ce au văzut ținuta purtată de Klaus Iohannis la Ziua Marinei: „Atât s-a putut!” FOTO

Ținuta lui Klaus Iohannis nu este foarte scumpă. În jur de 2.500 de lei… A purtat un sacou alb, un pantalon negru normal, o cămașă simplă, este o ținută de maximum 2.500 de lei”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru impact.ro.

Şi Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale, a comentat felul în care Iohannis s-a îmbrăcat pentru Ziua Marinei: „Șeful statului a ales inspirat albul, ţinând cont de dubla semnificaţie a zilei.

Doi designeri au apreciat ţinuta lui Iohannis

Ziua respectivă a avut un dublu impact, atât pe plan religios, legat de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, dar şi în plan laic, cel legat de ceremoniile privind marcarea Zilei Marinei. Ca atare, totul pleacă de aici.

Fiind şeful statului, el a ales inspirat albul, ţinând cont de dubla semnificaţie a zilei. Iar albul e o culoare proponderent de zi, chiar dacă merge şi la evenimente de seară. Invers, negrul e culoare preponderent de seară, care poate merge şi ziua. Am spus albul, deoarece culoarea smokingului ales de Klaus Iohannis mi s-a părut mai degrabă unul crem foarte deschis, decât alb.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: