Evenimentul Zilei > Actualitate > CASA ORGIILOR. O adolescentă a fost obligată de părinţii SATANIŞTI să facă sex cu 1800 de bărbaţi
CASA ORGIILOR. O adolescentă a fost obligată de părinţii SATANIŞTI să facă sex cu 1800 de bărbaţi

CASA ORGIILOR. O adolescentă a fost obligată de părinţii SATANIŞTI să facă sex cu 1800 de bărbaţi

O adolescentă a fost obligată de părinţii săi să facă sex cu peste 1.800 de bărbaţi.

Annabelle Forest a fost obligată de părinţii săi să participe la sex în grup, orgii sexuale, dar şi la diferite ritualuri satanice. La vârsta de 18 ani, tânăra întreţinuse relaţiis exuale cu 1.800 de bărbaţi.

Femeia a povestit cum mama sa o obliga să facă sex cu diferiţi bărbaţi în faţa unei oglinzi, care se afla în sufrageria casei în care locuiau. Acolo era şi un altar. Primul sex în grup l-a avut la 14 ani.

De parcă nu era de ajuns, tatăl ei vitreg o viola de fiecare dată când avea chef, iar mama ei nu comenta nimic, ba chiar îl încuraja. Mai mult, ea a rămas însărcinată cu acesta la 17 ani, iar la un an de la naştere a reuşit să facă.

După tot acest calvar, ea i-a denunţat pe cei doi. Părinţii au intrat la închisoare. Acum, Annabelle Forest a reuşit să-şi refacă faţa şi să scrie o carte despre viaţa ei.

"Nimic nu poate sa ma raneasca atat de rau precum a facut-o mama mea si acel barbat. A fost o femeie malefica si nu o sa pot niciodata sa uit ce mi-a facut", marturiseste femeia în cartea sa de memorii pe care a scris-o recent.

"M-am dus la tribunal cand i s-a dat sentinta pentru ca am vrut sa o vad pentru ultima data. Am sperat ca imi va cere iertare si ca tot ceea ce a facut a fost pentru ca el o obliga. Nu s-a intamplat asa. M-a privit rece si m-a intrebat ce caut acolo", continua Annabelle.