Evenimentul Zilei > Actualitate > Casa DEMONILOR şi a tuturor SPIRITELOR! Până şi filmele de groază pălesc în comparaţie cu acest loc | GALERIE FOTO
Casa DEMONILOR şi a tuturor SPIRITELOR! Până şi filmele de groază pălesc în comparaţie cu acest loc | GALERIE FOTO

Casa DEMONILOR şi a tuturor SPIRITELOR! Până şi filmele de groază pălesc în comparaţie cu acest loc | GALERIE FOTO

Este considerată casa demonilor şi a spiritelor, din cauza fenomenelor neobişnuite care se petrec aici. Oamenii de ştiinţă nu au explicaţii.

Pădurea japoneză Aokigahara, situată la poalele muntelui Fuji, ascunde un secret întunecat.

Este vizitată, anual, de mii de turişti, însă este un loc sinistru. Rata de sinucideri care au loc în această pădure creşte cu fiecare an.

Poliţia japoneză adună majoritatea cadavrelor, care sunt, de cele mai multe ori, descoperite de turişti. Totuşi, multe dintre acestea rămân descoperite sau dispar, deoarece în pădure trăiesc multe animale sălbatice.

Localnicii consideră că pădurea este bântuită de spirite şi demoni

Înainte de 1990, 30 de persoane pe an alegeau să-şi pună capăt zilelor în pădurea Aokigahara. Din 2004, numărul acestora a crescut la 108 pe an.

O explicaţie pentru gestul disperat al celor care vor să-şi pună capăt zilele în această pădure, ar fi faptul că a existat o vreme când, aici, erau aduşi oamenii cu handicap, fiind abandonaţi de către familiile lor şi lăsaţi să moară. 

Se crede, însă, că recentul fenomen a început după lansarea cărții „Black Sea of Trees” („Marea Neagră a Copacilor”), scrisă de Kuroi Kiju, în 1990, a cărei poveste se încheie cu doi iubiți care se sinucid în pădurea Aokigahara. Probabil că nu este o coincidență că numărul sinucigașilor a crescut începând cu anul 2010. Această perioadă a coincis cu criza economică a Japoniei, care a lăsat mii de oameni șomeri, faliți și cu datorii uriașe la bancă. În Japonia, sinuciderea este văzută, în unele cazuri, ca un gest onorabil. Wataru Tsurami a scris în bestseller-ul „Manual Complet de Sinucidere” că „Aokigahara este locul perfect de a muri”, iar multe cadavre descoperite acolo aveau asupra lor această carte.  

Surse: mirror.co.ukhttp://www.mirror.co.uk/