Casa tocmai a fost pusă la vânzare pentru 5,75 milioane dolari. Proprietatea a fost achiziționată de popularul doctor Phil, gazdă TV – al cărui nume real este Phillip McGraw – în 2007 și este utilizată în prezent de un membru al familiei.

În ciuda unui exterior aparent „normal”, cu pereți galbeni, o piscină modestă… locuința face valuri datorită interioarelor bizare. Casa are în total  o suprafaţă de 573 mp. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine, veţi vedea un design atipic, poate unic care dezvăluie o altă faţă a celebrului doctor în ceea ce priveşte intimitatea casei sale, unde nici n-a prea locuit şi s-a gândit să o scoată la vânzare.

Dar cine este Dr. Phil?

Dr. Phil a devenit faimos pentru că le-a oferit oamenilor sfaturi despre cum să-și rezolve problemele în cadrul Oprah Winfrey Show înainte de a-și face propria emisiune. A devenit foarte popular și mulți oameni au venit la el pentru sfaturi. În septembrie 2002, a lansat un show zilnic, unde a abordat diferite subiecte și a oferit sfaturi clienților săi. Este controversat datorită stilului său, iar unii s-au întrebat dacă Phil este cu adevărat doctor. A obținut un doctorat în psihologie la Universitatea din nordul Texasului în 1979. Aceasta înseamnă că, în ciuda finalizării unui program de doctorat, el nu este doctor în sens clinic…şi totuşi,  succesul să nu cunoaşte margini devenind cel mai popular şi extrem de bogat.

Acasă la Dr. Phil

Citește și: