Evenimentul Zilei > Actualitate > CARNAGIU pe Șoseaua Chitilei. 2 persoane AU MURIT și 3 au fost RĂNITE după ce 3 autoturisme s-au ciocnit | FOTO
CARNAGIU pe Șoseaua Chitilei. 2 persoane AU MURIT și 3 au fost RĂNITE după ce 3 autoturisme s-au ciocnit | FOTO

CARNAGIU pe Șoseaua Chitilei. 2 persoane AU MURIT și 3 au fost RĂNITE după ce 3 autoturisme s-au ciocnit | FOTO

Un grav accident auto s-a petrecut în seara de diminică, pe Șoseaua Chitilei. 5 victime au rezultat după impactul a trei autoturisme; dintre acestea, 2 persoane au decedat iar trei au fost rănite.

Un autoturism înmatriculat în Italia care se deplasa dinspre Chitila spre București, posibil din cauza neadaptării vitezei legale, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat pe contrasens dupa ce în prealabil ar fi acroșat capătul refugiului pentru pietoni din stația de tramvai și a intrat în coliziune cu două autoturisme care se deplasau regulamentar, în paralel pe cele două benzi pe sens.

Din accident au rezultat 5 victime, din care 2 decedate, o victimă ( conducătorul auto vinovat) rănit grav, o alta, un minor rănit ușor transportat la Grigore Alexandrescu iar alta a refuzat transportul la spital.

Pentru cele două victime decedate se fac cercetări pentru a se stabili locul în care se aflau, pasageri în acele mașini sau pietoni. La momentul sosirii echipajelor de poliție, cele două persoane erau decedate.

În zonă, tramvaiele au fost blocate pe ambele sensuri, iar sensul spre Chitila a fost deviat. Polițiștii dirijează circulația spre București.