Evenimentul Zilei > Actualitate > Carnagiu pe șosea. Patru morți după ce mașina în care se aflau a intrat sub un TIR
Carnagiu pe șosea. Patru morți după ce mașina în care se aflau a intrat sub un TIR

Carnagiu pe șosea. Patru morți după ce mașina în care se aflau a intrat sub un TIR

Un grav accident rutiera avut, joi seara, în localitatea Constantin Daicoviciu din județul Caraș-Severin. Patru persoane și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a intrat sub un TIR.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, în accident au fost implicate un TIR înmatriculat în Ungaria și un autoturism în care se aflau 4 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, din județul Caraș-Severin.

În această seară, pe DN 6, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu s-a produs un accident soldat cu decesul a patru persoane.

În accident au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, înmatriculat în Ungaria și un autoturism în care se aflau 4 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, din județul Caraș-Severin.

Toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au decedat

În urma accidentului toți cei 4 ocupanți ai autoturismului au decedat.

Șoferul TIR-ului, în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ.

Autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani circula din direcția Lugoj spre Caransebeș, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers.

Echipa de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliției Municipiului Caransebeș se află în acest moment la locul evenimentului și efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Momentan traficul rutier în zonă este restricționat până la finalizarea cercetării la fața locului.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: