Evenimentul Zilei > Monden > Carmen Harra se vrea vecină cu Nicholas Cage
Carmen Harra se vrea vecină cu Nicholas Cage

Carmen Harra se vrea vecină cu Nicholas Cage

La invitaţia fiicei sale, Alexandra, şi a viitorului său ginere, Carmen Harra a petrecut o vacanţă de vis în Bahamas.

Escapada de o săptămână a fost perfectă pentru sfătuitoarea vedetelor de la Hollywood, care nu și-a încărcat doar bateriile, în relaxări pe plajă și în plimbări cu iahtul, ci s-a întors acasă cu ideea de a-și cumpără propria insulă!

În acest caz, Harra ar putea avea vecini celebri precum actorii Nicholas Cage şi Johnny Depp. „M-am simţit foarte bine în Bahamas. A fost superb, apa este cea mai albastră şi curată! M-am relaxat şi m-am plimbat printre insule în fiecare zi. Am fost în Exuma, partea mai sălbatică, unde este o privelişte de vis. Recunosc, mi-ar plăcea să am şi eu o insulă aici! Din câte ştiu, Nicholas Cage are aici o insulă de 6 milioane de dolari! Prețurile pornesc de la 2 milioane la 60, în funcție de cât de mult vrei să investești”, a mărturisit Carmen Harra, care s-a întors şi cu câteva kilograme lipsă din vacanţă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.