Evenimentul Zilei > Monden > Carmen Harra, mesaj sumbru pentru români! ”Va fi mai violentă decât prima”
Carmen Harra, mesaj sumbru pentru români! ”Va fi mai violentă decât prima”

Carmen Harra, mesaj sumbru pentru români! ”Va fi mai violentă decât prima”

Carmen Harra spune că în România va fi o nouă revoluţie şi că oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță.

Sunt foarte revoltată de toate porcăriile care se scriu la adresa mea ca să-i instige pe toți contra mea. Că eu iau 400 dolari pe ora și cum îndrăznesc? Păi eu trăiesc în America de peste 30 de ani și având o licență și un nume în America, pot să îmi permit ușor… Orice doctor psiholog ia banii ăștia și nici nu e mult în America. În România pare o suma uriașă și nu iau eu atât pentru români. Eu nu sunt cititor în cărți sau în stele sau în astrologie, eu sunt înainte de toate un psiholog foarte bun care îi ajută pe oameni să își redeschidă mințile la cine sunt, pe ce drum o iau, ce probleme au în relațiile umane și așa mai departe. Tarifele mele sunt interpretate total eronat de presa din România. Eu scriu pentru toate revistele americane, Huffington Post, Silvana New York Post, Thrive a lui Arianna Huffington, nici nu mai știu numărul articolelor scrise de mine, sute și sute, în toate articolele apar ca Doctor Carmen Harra și numai românii mă fac ghicitoare și în toate felurile și mă deranjează înfiorător chestia asta pentru că eu am un doctorat din România în lingvistică și în filosofie, plus că eu m-am dus la școală și aici, în America, mi-am luat și aici un doctorat, sunt și artist.

Când credeți că se va termina această criză de coronavirus în România?

Criza ia proporții, gravitatea crizei se desfășoară în timp, iese la lumină cu trecerea timpului. Cred că la ora actuală nu ne dăm seama de gravitatea crizei. În România însă, situația este mult mai bună și mult mai ușor de acceptat, de tolerat. Nu se poate face o comparație între România și America. Și chiar dacă România la ora actuală pare să aibă cazuri mai multe, ea, de fapt, în momentul în care Italia, Germania, Spania, Anglia, erau într-o situația foarte dificilă, România o ducea foarte bine. Cred că per total dacă se face o statistică, România rămâne una din țările care a trecut ușor peste această etapă și nu va resimți o lovitură atât de puternică deși zdruncinătura economică va afecta și România inevitabil. Iar oamenii sunt traumatizați emoțional și mental peste tot, inclusiv în România. Lumea este speriată chiar dacă încearcă să plece în Grecia, trauma asta nu se duce atât de ușor.

Cum credeți că va fi România până la sfârșitul anului, din toate punctele de vedere?

Românii trebuie să își dea seama că situația asta trebuie controlată, la nivel politic trebuie făcut ceva pentru că altfel oamenii se vor revolta și pericolul foarte mare este revolta, care poate să fie foarte violentă, amintind de anii 1989, când oamenii s-au revoltat din cauza unui sistem politic, dar oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, simt că nu mai au siguranța zilei de mâine, că sunt speriați de ce se întâmplă și nu este nimeni să îi liniștească, să le dea încredere că lucrurile vor pași într-o direcție mai bună. În România, situația se poate ameliora puțin, până la sfârșitul anului, din punctul de vedere al virusului, situația economică nu se poate ameliora așa cu una cu două, dar starea generală se poate îmbunătăți puțin spre sfârșitul anului. Oamenii încearcă să își regăsească calmul, să se regăsească pe ei, să înțeleagă ce se întâmplă și să găsească soluții la situația respectivă, a declarat Carmen Harra. Restul interviului îl puteţi citi AICI.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: