Ca să-i răsplătească, Carmen Brumă scrie pe blogul său articole cu care intenționează să vină în ajutorul lor și să le ofere sfaturi. 

De curând, pe rețelele de socializare vedeta a postat o imagine extrem de sexy în care își etalează posterioul perfect sculptat.

Cu acest prilej, Carmen Brumă a prezentat o listă cu reguli care o ajută să aibă o siluetă de invidiat

„În fiecare an, în sezonul de plajă sau în apropierea lui, se înmulțesc întrebările referitoare la celulită. Evident că toată lumea vrea să știe cum scăpi de celulită într-un timp cât mai scurt. Am încercat să rezum mai jos câteva lucruri care să vă ajute. 95% dintre femei au celulită, iar restul de 5% o ascund foarte bine. Celulita în stadiu avansat nu poate fi eliminată, dar poate fi estompată. De celulită nu se scăpa definitiv, ea poate să reapară în diverse etape ale vieții; înainte de ciclu, în sarcină, la menopauză, după 30 de ani etc. Celulita apare dintr-un cumul de cauze: inflamatorii, hormonale, alimentare, circulatorii (hidratarea și drenajul lichidelor).

Carmen Bruma si-a etalat posteriorul pe retelele de socializare
Cura de slăbire drastică poate agrava celulita. Pentru reducerea celulitei e necesar să respectați următoarele reguli alimentare cel puțin 6 săptămâni:

– Eliminați complet zahărul și dulciurile (miere, îndulcitori naturali sau artificiali). 
– Eliminați alcoolul.
– După oră 18 mâncați doar carne slabă cu legume proaspete.
– Eliminați soia, mezelurile și prăjelile.
– Mâncați proteine slabe la fiecare masă (min 1 gram proteină/kg corp).
– Încercați să vă schimbați compoziția corporală în favoarea masei musculare. Faceți antrenamente de tip HIIT și variați exercițiile.
– Nu ronțăiți între mese chiar dacă e vorba de alimente sănătoase. Limitați-vă la 3 mese principale și (eventual doar dacă simțiți nevoia) 2 gustări.
– Beți 45 ml apă /kg corp.
– Nu fumați! Nicotină are efect vasoconstrictor asupra capilarelor, scade circulația și drenajul limfatic la nivelul pielii și favorizează apariția celulitei.
– Creșteți aportul de lecitină și acizi grași esențiali omega 3. În mod natural se găsesc în gălbenușul de ou, peștele gras, sardine, nuci sau puteți folosi varianta suplimentelor”, a scris Carmen Brumă pe blogul personal.