Evenimentul Zilei > Monden > Carmen Brumă, apariție neașteptată la un eveniment monden din Capitală. Iubita lui Mircea Badea a atras toate privirile
Carmen Brumă, apariție neașteptată la un eveniment monden din Capitală. Iubita lui Mircea Badea a atras toate privirile

Carmen Brumă, apariție neașteptată la un eveniment monden din Capitală. Iubita lui Mircea Badea a atras toate privirile

Carmen Brumă a atras toate privirile la un eveniment monden, acolo unde s-a afișat într-o ținută spectaculoasă. Vedeta a explicat cum își alege hainele.

Carmen Brumă, 44 de ani, a reușit să atragă toate privirile la un eveniment monden ce s-a desfășurat în București. Vedeta este într-o formă fizică de invidiat, ca de obicei, și a îmbrăcat o ținută care i-a pus în evidență abdomenul. Iubita lui Mircea Badea a vorbit despre modul în care își alege ținutele vestimentare și cine este persoana care o ajută în acest demers.

Carmen Brumă, despre modul în care își alege ținutele vestimentare și persoana care o ajută

Mă străduiesc împreună cu Luiza Ganea, cea care mi-a făcut această ținută, să fie o ținută frumoasă de care să ne simțim mândre și care să fie și apreciată.

Pe mine nu m-a interesat niciodată ce se poartă, care sunt trend-urile, ci m-a interesat foarte mult să am ținute care să mă avantajeze. Să mă pună în cea mai bună lumina, astfel încât să pot arăta cât de bine se poate. Dar, un lucru este cert, atunci când îmi aleg ținutele nu caut să șochez”, a declarat Carmen Brumă pentru cancan.ro.

Ea a mai explicat că nu este de acord cu asortarea ținutei în funcție de vârstă. Și consideră această concepție a fi una depășită de actualele vremuri. Vârsta ar trebui să fie ultimul factor de care trebuie ținut cont atunci când o persoană alege vestimentația, a mai spus Carmen Brumă.

„Vârsta ar fi ultimul lucru de care ar trebui să ții cont atunci când te îmbraci”

„Mi se pare că, deja, genul acesta de concepție că trebuie să mă îmbrac într-un fel anume pentru că am o anumită vârstă, e perimată și nu mai are nicio legătură cu vremurile în care trăim.

Din punctul meu de vedere, vârsta ar fi ultimul lucru de care ar trebui să ții cont atunci când te îmbraci”, a mai afirmat Camren Brumă pentru sursa citată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: