Carla Bruni a pozat goala în tinerețe.

Carla a pozat din nou sexy, așa cum obișnuia și în tinerețe, când activa ca model, dar și când era Prima Doamnă a Franței.


Aceasta a găsit un mod inedit, pentru statutul pe care îl poartă, de a ura an an nou fericit admiratorilor săi. Aflată în vacanță pe o plajă însorită, Bruni s-a pozat în oglindă, acoperită doar de un costum de baie minuscul. „Sport și legume!” a scris ea la descrierea fotografiei, ca să înțeleagă toată lumea cum de a ajuns cu o talie de viespe la cei 52 de ani ai săi.


Soția lui Nicolas Sarkozy a mai publicat într-o fotografie, în spirit de glumă zice ea, în care apare ținând în gură o țigară.

Un alt scandal al pozelor

Fotografia cuplului Sarkozy-Bruni, publicată pe coperta revistei Paris Match, a declanşat un val de ironii şi declaraţii amuzante pe internet, la acel moment, întrucât Sarkozy, care este prezentat braţ la braţ cu soţia lui în acea imagine, pare mai înalt decât partenera lui de viaţă.

În realitate, lucrurile stau complet invers: Carla Bruni este mult mai înaltă decât Nicolas Sarkozy.
„Unora li s-a părut uimitor să îl vadă pe Nicolas Sarkozy mai înalt decât soţia lui, Carla Bruni”, recunosc editorii de la Paris Match, care au dezvăluit că în timpul acelei sesiuni fotografice, organizată la sfârşitul lunii iunie, fostul cuplu prezidenţial al Franţei a fost fotografiat în mai multe locuri din reşedinţa sa din Paris, dar „mai ales pe treptele situate în exteriorul” clădirii.

„Nicolas Sarkozy se afla, în imaginea cea a fost aleasă pentru copertă, cu o treaptă mai sus decât aceea pe care stătea soţia lui”, au explicat editorii de la Paris Match.

Te-ar putea interesa și: