Evenimentul Zilei > Sport > Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher, astăzi. Coșmar trăit în ultimii opt ani. Soția acestuia a rupt tăcerea
Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher, astăzi. Coșmar trăit în ultimii opt ani. Soția acestuia a rupt tăcerea

Care este starea de sănătate a lui Michael Schumacher, astăzi. Coșmar trăit în ultimii opt ani. Soția acestuia a rupt tăcerea

În cadrul unui documentar ce va fi lansat săptămâna viitoare, Corinna Schumacher vorbește despre starea de sănătate a soțului ei, Michael.

Informații despre starea de sănătatea a legendarului pilot de Formula 1, Michael Schumacher (în vârstă de 52 de ani). Corinna, soția fostului sportiv vorbește într-un documentar ce va fi lansat de Netflix la data de 15 septembrie.

Michael Schumacher nu și-a revenit complet

Soția lui Michael Schumacher a povestit că fostul campion mondial încă se luptă pentru recuperarea leziunilor cerebrale ce au fost provocate de accidentul suferit la schi, în anul 2013. „Este aici, dar e diferit”, a afirmat Corinna.

După ce s-a accidentat foarte grav, informațiile despre starea de sănătate ale lui Michael Schumacher au fost oferit cu zgârcenie de familia acestuia. Puține amănunte au răsuflat în presă. În continuare, soția marelui pilot din Formula 1 speră că germanul se va recupera și va fi într-o formă mai bună decât în prezent. Michael le lipsește tuturor, dar este aici. Diferit, dar aici. Suntem împreună. Locuim împreună. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bun și pentru a ne asigura că se simte confortabil. Indiferent de ce, voi face tot ce pot. Cu toții o vom face”, spune Corinna Schumacher în documentarul respectiv.

„Mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu numai mie îmi este dor de el, tuturor celor din jur. Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat acum. A fost pur și simplu ghinion”, a mai afirmat Corinna. Cei doi s-au căsătorit în 1995 și au doi copii: Mick, care a ajuns pilot în Formula 1 și concurează pentru echipa Hass, și Gina.

Grav accident suferit la schi, în 2013

Michael Schumacher a suferit un accident foarte grav în urmă cu aproape opt ani, în timp ce schia în afara pârtiei în Meribel. El s-a lovit la cap și a suferit leziuni cerebrale foarte grave, chiar dacă în momentul accidentului purta o cască de protecție. Campionul german a suferit două operații și a fost plasat în comă medicală timp de șase luni. Și-a revenit din comă în 2014, după 250 de zile și a fost mutat într-un spital din Lausanne, Elveția. Ulterior a fost externat și a fost îngrijit la domiciliul său de la Lacul Geneva.

 

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: