Evenimentul Zilei > International > Care este CEL MAI MARE „VICIU” al Reginei Elisabeta a II-a. I-a adus câştiguri colosale de 6,7 milioane de lire sterline
Care este CEL MAI MARE „VICIU” al Reginei Elisabeta a II-a. I-a adus câştiguri colosale de 6,7 milioane de lire sterline

Care este CEL MAI MARE „VICIU” al Reginei Elisabeta a II-a. I-a adus câştiguri colosale de 6,7 milioane de lire sterline

Se întâmplă şi pe la Case Regale! Vă vine sau nu să credeţi, 6,7 milioane de lire sterline, aceasta este suma pe care regina Elisabeta a doua a câştigat-o în ultimii 30 de ani datorită premiilor obţinute la concursuri de caii săi. Deşi are 91 de ani, suverana britanică a fost fotografiată în mai multe rânduri făcând echitaţie.

 

Dacă vă întrebaţi care a fost cel mai spornic an pentru suverana Marii Britanii, es bine de ştiut că anul  2016 afost cel mai norocos în câştiguri. Mai exact, regina Elisabeta a obţinut aproape 600.000 de lire sterline.

Sursa foto: cnn.com. În fotografie apare Regina Elisabeta a II-lea  care conduce calul "Winston", pe 11 iunie 1953.

Regina Elisabeta a II-a se află pe locul 11 în topul proprietarilor de cai cu cele mai mari încasări de pe urma acestora, potrivit edition.cnn.com.

 

Adevărul despre câinii Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii | VIDEO

 

Iubitoare de animale de când era copil, ea este cunoscută pentru pasiunea de a creşte cai de rasă, dar şi de a asista la curse hipice. Deşi are 91 de ani, suverana britanică a fost fotografiată în mai multe rânduri făcând echitaţie.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la 91 de ani. Imaginea aniversară s-a viralizat! Foto în articol

Cea mai longevivă suverană din istoria Marii Britanii continuă să se bucure, în pofida vârstei înaintate, de unul din hobby-urile sale preferate de când era o copilă, deoarece potrivit propriilor sale declarații "o face să se simtă o ființă umană", scrie Agerpres. 

Elisabeta a II-a a făcut o plimbare cu calul pe malul râului Tamisa și în împrejurimile castelului Windsor, situat în afara Londrei, unde regina locuiește mare parte a anului, notează ziarul. Mama prințului Charles, moștenitorul tronului britanic, a refuzat întotdeauna să poarte caschetă pentru a nu-și deranja coafura iar în locul ei poartă un batic legat sub gât.

Ziarul 'The Telegraph' subliniază că regina este din nou sănătoasă după ce a suferit de o răceală puternică la sfârșitul anului trecut care a împiedicat-o să-și exercite angajamentele oficiale, precum asistarea la slujba de Crăciun și la petrecerea de Anul Nou la reședința Sandringham, din comitatul Norfolk.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.