CARAN, FINUL-INTERLOP al lui ADI MINUNE, trimis în judecată. El şi-a mutilat iubita

CARAN, FINUL-INTERLOP al lui ADI MINUNE, trimis în judecată. El şi-a mutilat iubita

Liderii uneia dintre cele mai violente grupări ai lumii interlope, fraţii Ştefan şi Aurel Răducan, cunoscuţi ca “Fane a lu Caran” şi "Aurel a lu Caran” au fost trimişi în judecată alături de alţi 16 membrii unei grupări care au terorizat Capitala. Fane este finul celebrului manelist Adi Minune.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au anunţat că au finalizat urmărirea penală împotriva membrilor grupării conduse de Ştefan Răducan,  cunoscut în lumea interlopă ca “Fane a lu Caran” şi de fratele său, Aurel. Fane este arestat pentru fapte cu violenţă alături de Alin Mihai Peţa şi Daniel-Constantin Selejan. Printre faptele reprobabile săvârşite de acesta se numără agresiunea asupra concubinei sale pe care a tăiat-o pe obraz cu un cuţit, în luna decembrie 2011, pe fondul crizelor de gelozie. "Aurel a lu Caran" este cercetat în libertate împreună cu Marius-Alberto Răducan, Alexandru Ionuţ Mincă, Tatiana Ceremuş, Emil Răducan, zis “Emil a lu Caran”, Antonio Stan, Luis Stan, Valentin Gheorghe, Daniel Feraru, Viorel-Costin Manole, Florina Muşat, Dorel Macioi şi Adrian Marin zis “Calu a lu Caran”. Cinci violuri, patru sechestrări de persoane Anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a membrilor grupării pentru o fapte deosebit de grave precum lipsire de libertate, viol, şantaj sau vătămare corporală. În “colecţia” de infracţiuni, procurorii enumeră: patru infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, patru infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, cinci infracţiuni de viol, şase infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, patru infracţiuni de favorizarea infractorului, o infracţiune de şantaj, o infracţiune de vătămare corporală, o infracţiune de părăsirea locului accidentului, o infracţiune de participaţie improprie la fals intelectual, o infracţiune de tâlhărie, o infracţiune de vătămare corporală gravă, o infracţiune de uz de fals, o infracţiune de fals în declaraţii şi o  infracţiune de mărturie mincinoasă. Dosarul în care sunt cercetaţi cei 18 a fost înaintat Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti. A circulat cu permis fals

Printre acuzaţiile care i se aduc lui Fane Caran se numără numeroase infracţiuni cu violenţă. Dintre acestea, procurorii amintesc că el şi-a procurat un permis de conducere german fals, pe care l-a folosit pentru a obţine, prin preschimbare, permisul de conducere românesc seria B01371921 care conţine menţiuni false. Ulterior el a condus autoturisme pe drumurile publice, iar pe 4 octombrie 2011 a accidentat o persoană, după care a părăsit locul producerii accidentului. Apoi,  pe 23 noiembrie 2011, împreună cu Alin Peţa şi Daniel Feraru, în incinta unei  spălători din sector 3, au ameninţat cu un pistol şi au agresat mai mulţi angajaţi, pentru a o convinge pe victima accidentului să îşi schimbe declaraţiile. Scandal la hotel De asemenea, pe 22 iulie, anul trecut, în incinta unei benzinării OMV, a lovit cu pumnii şi picioarele un angajat, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 45-50 de zile îngrijiri medicale. Pe 23 noiembrie 2011, în incinta Rin Grand Hotel, a înjurat şi a ameninţat cu un pistol personalul hotelului şi l-a lovit cu patul pistolului pe un agent de securitate, producând scandal public şi tulburând ordinea şi liniştea publica. Urmăriri ca-n filme între fraţi La începutul lunii ianuarie, anul acesta, în urma unui conflict cu fratele său, inculpatul Aurel, pentru a putea pleca mai repede din comuna Belciugatele, a oprit un autoturism şi l-a furat după ce i-a ameninţat cu pistolul pe şofer şi pe pasageriageri. Atunci, Aurel l-a urmărit pentru a se răzbuna şi a tras de mai multe ori cu o armă de foc în direcţia maşinii în care se afla Fane, provocând lovirea acestuia de parapeţi. După ce a abandonat autoturismul, el s-a urcat într-un taxi, iar Aurel şi Emil Răducan l-au urmărit şi au blocat maşina în trafic, pe strada Liviu Rebreanu. Conflictul stradal a degenerate şi au fost lovite şi ameninţate cu pistolul mai multe persoane. Şi-a tăiat iubita pe faţă

În luna decembrie 2011, pe fondul crizelor de gelozie, Fane a tăiat-o pe concubina sa pe obrazul stâng, provocând sluţirea acesteia. De teamă că ea, rudele sau prietenii acesteia ar putea sesiza poliţia, interlopul i-a interzis tinerei să plece neînsoţită din locuinţele şi camerele de hotel unde era cazată, a supravegheat-o în permanenţă, a încuiat-o în locuinţe si i-a dat voie să vorbească la telefon cu alte persoane doar în prezenta sa sau a complicilor săi, indicându-i ce sa spună. În această “operaţiune”, Fane a fost ajutat de Alin Peţa, Tatiana Ceremuş, Alberto Răducan, Daniel Selejan şi Viorel Manole. Sechestrate şi violate Pe 22 ianuarie 2012, Valentin Gheorghe, Antonio Stan, Luis Stan, Alexandru Mincă, Alin Peţa şi Alberto Răducan au sechestrat două tinere într-un hotel din sectorul 3. Acolo, le-au obligat să întreţină relaţii sexual. Acelaşi grup de indivizi au sechestrat-o,  în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, pe fosta concubină a primului inculpat, în baza unui plan stabilit anterior, participând la răpirea ei dintr-un autoturism şi transportarea la un restaurant situat în sectorul 2, unde au obligat-o să rămână cateva ore, perioadă în care Alberto a supus-o la suferinţe fizice. Fane a lu Caran mai este acuzat şi de faptul că a încercat să inducă în eroare anchetatorii cu ajutorul lui Alin Peţa, Daniel Selejan, Adrian Marin şi Florina Muşat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Istoria clanului Caran Unii dintre cei mai violenţi interlopi din Capitală, membrii clanului "Caran", au deveniţi cunoscuţi după ce au fost implicaţi în scandaluri cu focuri de armă, sechestrări de persoane sau violuri. Aceştia aveau şi un artist care le ducea faima: Adrian Minune, naşul liderilor. Fostul şef al  clanului „Caran”, Fane, este dependent de droguri. Fratele acestuia, Aurel, l-a înlăturat cu un spray în nas şi câţiva pumni. Gruparea "Caran" a devenit mai cunoscută poliţiștilor din București după Revoluție. Mitu și Liliana Caran au fost alungați din comuna Piteasca, județul Ilfov, de membrii unei grupări cu care s-au războit. Cei doi și-au luat cei patru copii și s-au mutat în București. Bătăile şi Adrian Minune le-au adus faima Fiii au crescut și, cu timpul, au început să iasă în evidenţă prin bătăile cu alţi romi din cartierul Panteliomon. Bătaie după bătaie, scandal după scandal, încet, încet, lumea a început să audă de "Carani". În plus, tot ca să „li se ducă numele”, aceștia au plătit maneliști, precum Adrian Minune, care le este și naș, să le strige numele la petreceri „Caranii să traiască!”. Așadar, au devenit cunoscuți. Acum unii ajuns după gratii iar ceilalţi riscă acelaşi lucru în urma numeroaselor violuri, sechestrări de persoane, furturi, violente, trafic de droguri, tot felul de infracțiuni.