Evenimentul Zilei > Actualitate > Cele mai SEXY cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din România. Nu o să-ți vină să crezi cine se află în TOP – Foto
Cele mai SEXY cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din România. Nu o să-ți vină să crezi cine se află în TOP – Foto

Cele mai SEXY cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din România. Nu o să-ți vină să crezi cine se află în TOP – Foto

Acestea sunt cele mai sexy și talentate cântărețe de muzică populară din România. Vechile staruri folclorice ar fi mândre de generațiile următoare.

Solistele de muzică populară din generaţia nouă nu au doar talent vocal cu carul, ci şi o frumuseţe răpitoare care le-ar putea trimite direct la concursurile de miss. Lavinia Furtună, Olguţa Berbec şi Claudia Ghiţulescu sunt câteva dintre ele.

„Valul tânăr vine tare din urmă! Sofia Vicoveanca sau Irina Loghin se pot pensiona liniştite şi fără teamă, căci au urmaşe de soi. O generaţie de fete care nu sunt înzestrate doar cu talent vocal, ci şi cu trăsături fizice atât de armonioase, încât ar putea câştiga dacă s-ar organiza un concurs Miss Folclor.

Prima care frapează la capitolul frumuseţe se numeşte Lavinia Furtună. Bruneta are 31 de ani, dimensiuni de manechin, 1,76 înălţime, 53 de kilograme şi este originară din Balş, oraşul de pe malurile Olteţului. Bruneta a urmat Şcoala Populară de Arte din Slatina, concomitent cu Liceul Teoretic Petre Pandrea, din Balş, şi este absolventă a Facultăţii de Management şi Marketing în Afaceri Economice din Piteşti. S-a remarcat într-unul dintre spectacolele „Pomul Vieţii” din Balş, apoi a continuat să cânte pe scene importante”, scrie Click.

Piese precum „Doamne, ştii că am păcate” sau „Naşul” sunt cântate pe la nunţi, botezuri sau cumetrii, iar spectatorii rămân ”paralizaţi” când o văd în costum naţional şi cu floare de crin în păr. Pe sub ie însă, Lavinia ascunde un mic tatuaj în zona spatelui, dar acesta rămâne secretul ei.