Evenimentul Zilei > Actualitate > Cântărețul HOMOSEXUAL a „RUPT” showbizul românesc. A fost prins în timp ce se SĂRUTA cu un ALT BĂRBAT – Foto
Cântărețul HOMOSEXUAL a „RUPT” showbizul românesc. A fost prins în timp ce se SĂRUTA cu un ALT BĂRBAT – Foto

Cântărețul HOMOSEXUAL a „RUPT” showbizul românesc. A fost prins în timp ce se SĂRUTA cu un ALT BĂRBAT – Foto

Marius Baldovin, celebrul prezentator și cântăreț de muzică populară, a recunoscut recent că este homosexual. Acesta postat o fotografie de Valentine's Day în care se sărută cu un alt bărbat.

Marius Baldovin, cântărețul de muzică populară, vedetă TV, dar și producător de emisiuni de folclor, a recunoscut, de curând, că este homosexual.

„Da, sunt gay, îmi e greu să spun public, însă m-am săturat să-i ocolesc pe mulți, pentru că îmi era frică de ce se va întâmplă! Îmi este greu să mă confrunt cu povestea mea însă nu am ce să fac… Sunt gay de la 14 ani, mi-am început viața sexuală cu băieții. Am fost maltratat și bătut în orfelinat și am fost nevoit să fug și să stau pe strazi”,a declarat Baldovin, conform Wowbiz.

„Mulți mă întrebau de ce, la vârsta mea, de 28 ani, nu mă însuram și de ce nu aveam o fată lângă mine… e uite a venit momentul să spun și să nu mă mai mă ascund după perdea… îmi plac bărbații! E greu să iau o decizie și să declar că sunt homosexual, dar nu mai suport să țin în mine! Iubesc un băiat pe numele lui Andrei, are 21 de ani, este student la Universitatea din Craiova, la Medicină, anul II!

Ne-am cunoscut pe un site de gay, acolo a fost prima noastră conversație după care a venit întâlnirea cu el”, a povestit Baldovin, pentru sursa citată, dar a evitat să își prezinte iubirea în public, pe motiv că familia băiatului nu ar fi de acord cu o expunere publică.