Evenimentul Zilei > Actualitate > LOVITURĂ MEDICALĂ pentru LEGENDA MUZICII POPULARE. Cântăreața din România a fost la un simplu control, dar rezultatul i-a SCHIMBAT CURSUL VIEȚII
LOVITURĂ MEDICALĂ pentru LEGENDA MUZICII POPULARE. Cântăreața din România a fost la un simplu control, dar rezultatul i-a SCHIMBAT CURSUL VIEȚII

LOVITURĂ MEDICALĂ pentru LEGENDA MUZICII POPULARE. Cântăreața din România a fost la un simplu control, dar rezultatul i-a SCHIMBAT CURSUL VIEȚII

Cântăreața de muzică populară Maria Cârneci a primit un rezultat devastator după ce a fost la un simplu control medical. Nu se aștepta ca medicii să-i spună așa ceva.

Maria Cârneci, cântăreață celebră de muzică populară, a primit o veste dură în urma unui control medical de rutină. Aceasta a aflat că este bolnavă de hepatită, o boala extrem de gravă.

„Sunt implicată într-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la alte standarde.

Tocmai din motivul ăsta nu vreau să mai moară lume, tineri, copii, bătrâni. Se poate face un test. Din păcate, unul din 30 de români e purtător de virus, care se poate lua de la ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiură, pedichiură. Și atunci, eu îi îndemn pe toți românii să discute cu medicul de familie, să facă testul, iar dacă, doamne ferește, are, nu se poate muri din așa ceva.

Mergeți și faceți testul și, daca sunteți purtător de virus, ăla se tratează. Nu se mai moare, cum ne-au murit nouă colegii”, a declarat Maria Cârneci, conform B1.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: