Beyonce de România, pe numele său adevărat Mădălina Dumitriu a ajuns la spital, după ce sânul său s-a învinețit și a acuzat dureri cumplite.

Mădălina a avut probleme serioase cu implanturile mamare, care ar fi putut să-i pună viața în pericol. Vedeta a fost operată și, din fericire, este în afara oricărui pericol. 

„M-am trezit cu sânul învineţit şi umflat şi dureri mari. Am mers la urgenţe la un spital la mine în zonă şi nu a vrut să mă primească nimeni”, a spus Beyonce de România, potrivit Wowbiz.

Mădălina Dumitriu a povestit despre intervenția chirurgicală prin care a trecut, precizând că i-au fost scoase implanturile și sânii au fost curățați de infecție.

„La recomandările medicilor de la urgenţă am revenit luni, 15 octombrie, la un "înger", profesor doctor emerit de la Floreasca, care m-a internat imediat, mi-a administrat medicamentele necesare şi joi, 18 Octombrie, m-a operat. Mi-a scos doar implanturile şi m-a curăţat de infecţie. Sânii mei erau suprainfectaţi din cauza implantului care era model din 1974 si nu era pus bine. Erau nevrozate ţesuturile. Aşadar nu mi-au tăiat sânii. Am fost la un pas de moarte”, a povestit Beyonce de România.