Evenimentul Zilei > Politica > Candidatul care promite salarii aproape duble dacă va fi ales primar. El vrea să construiască „Noul Bucureşti”
Candidatul care promite salarii aproape duble dacă va fi ales primar. El vrea să construiască „Noul Bucureşti”

Candidatul care promite salarii aproape duble dacă va fi ales primar. El vrea să construiască „Noul Bucureşti”

Bucureştiul are un mare viitor economic şi un mare potenţial economic, spune Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Municipiului Bucureşti,

Promisiuni de zile mari pentru bucureşteni. Potrivit lui Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Municipiului Bucureşti, salariul mediu în Bucureşti poate crește de la 850 de euro pe lună, cât este în prezent, la 1.400 de euro. El susține că acest lucru s-ar putea întâmpla în patru ani de mandat al unei administraţii care este în slujba cetăţeanului şi care dorește să colaboreze cu specialişti.

„Bucureştiul are un mare viitor economic şi un mare potenţial economic”

„Bucureştiul are un mare viitor economic şi un mare potenţial economic. (…) Aşa cum am prezentat în proiectul pe care l-am prezentat public, salariul mediu al bucureştenilor poate să ajungă în patru ani de mandat la 1.400 de euro pe lună de la 850 de euro pe lună. Cât este azi. E o chestiune foarte simplă. Trebuie să colaborăm cu mediul de afaceri. Trebuie să dăm acestor oameni timp, trebuie, împreună cu Guvernul României.

Iar Bucureştiul are nevoie de un parteneriat cu Guvernul României, să aducem marile investiţii de care oraşul are nevoie. Trebuie să facem achiziţiile publice predictibile pentru ca ele să genereze piaţa locală. Trebuie să vedem ce face şcoala şi cum putem să facem un parteneriat între şcoală şi mediul de afaceri, astfel încât copiii care ies şi din preuniversitar şi din universitar să-şi găsească locurile de muncă pentru care s-au pregătit”, a declarat Nicuşor Dan, marţi.

„Împreună construim Noul Bucureşti – priorităţile guvernării locale liberale”

Acesta a fost prezent la evenimentul de lansare al programului politic al PNL Bucureşti, „Împreună construim Noul Bucureşti – priorităţile guvernării locale liberale”.
Nicuşor Dan susține că toate ideile prezentate sunt lucruri „foarte simple”. Potrivit acestuia, ele au la bază „o chestiune şi mai simplă”. Și anume aceea că Primăria să lucreze „pentru cetăţean” şi să aibă deschiderea de a lucra „cu specialişti”.

„Avem asociaţii profesionale, avem mediul de afaceri competitiv, avem ONG-uri, avem oameni în zona universitară, trebuie ca noi toţi împreună să lucrăm pentru acest oraş. Şi Primăria şi Consiliul General sunt cei care trebuie să pună bucureştenii împreună pentru a lucra pentru acest oraş. E foarte simplu, trebuie să ai umilinţa, deschiderea de a lucra în slujba cetăţeanului, asta e tot”, a mai declarat candidatul susţinut de PNL la Primăria Bucureşti.

Potrivit lui Nicuşor Dan, programul politic al PNL pentru Bucureşti este unul „realist”.

„Sunt lucrurile pe care acest oraş putea să înceapă să le facă şi acum patru ani, şi acum opt ani şi acum 12 ani. Ce e mai simplu decât când îţi crapă conducta de apă.O înlocuieşti şi dacă ai bani europeni pentru asta, să-i iei, ce-i mai simplu decât asta?”, a declarat candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Municipiului Bucureşti,

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.