Evenimentul Zilei > Actualitate > Când rămâne singur cu soția, Marcel Ciolacu nu-și respectă obligațiile de soț: Se mai enervează
Când rămâne singur cu soția, Marcel Ciolacu nu-și respectă obligațiile de soț: Se mai enervează

Când rămâne singur cu soția, Marcel Ciolacu nu-și respectă obligațiile de soț: Se mai enervează

Roxana Ciolacu este una dintre soțiile care a înțeles de mult timp că viața lângă un politician nu este tocmai simplă. Ultimul exemplu în acest sens a fost oferit chiar de soțul ei, Marcel Ciolacu. Președintele PSD a povestit recent că din cauza programului încărcat, nici măcar în weekend nu-i poate acorda soției sale atenția pe care o merită.

La fel cum se întâmplă și în cazul altor femei căsătorite cu politicieni, Roxana Ciolacu preferă discreția și evită să apară în alături de Marcel Ciolacu la evenimente publice. În plus, cea care i-a dăruit liderului PSD un fiu (n.r. – Filip, student la Medicină) a preferat să stea departe de agitația din București.

Doamna Ciolacu se simte mai bine la Buzău, oraș în care se și ocupă de o mică afacere. Ea este directoarea societății comerciale SC Lucia COM 94 SRL. Firma aparține familiei Ciolacu, iar liderul PSD are 55% dintre acțiuni.

Jurnaliștii de la playtech.ro au aflat că această companie a avut o cifră de afaceri netă de 851.086 lei în 2018, dar și un profit net de 136.195 lei. În prim-plan este o brutărie cu 7 angajați care pregătesc și produse de patiserie.

Conform sursei citate, Marcel Ciolacu și Roxana Ciolacu sunt căsătoriți de peste 20 de ani. Ea a terminat cursurile Colegiului Național B.P. Hașdeu din Buzău și mai departe a terminat Facultatea de Chimie.

Marcel Ciolacu primește reproșuri din partea soției

De profesie inginer, soția lui Marcel Ciolacu suferă din cauza absenței îndelungate a soțului și uneori își pierde cumpătul. Așa cum a recunoscut chiar liderul PSD, asta se întâmplă din cauza convorbirilor telefonice dese, care îl urmăresc pe liderul PSD aproape tot timpul.

foto: playtech.ro

„Spre ruşinea mea, ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că ăsta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre. Ea nu doreşte să vină la Bucureşti. (n.r. – s-a referit la timpul petrecut împreună cu soția după ce revine la Buzău)

Pe canapeaua din sufragerie stabilim ce vedem pe Netflix, dar eu continui pe telefon cu tot ce am de răspuns. Se mai enervează şi mă roagă să mai las telefonul. Îmi spune să şi comunicăm.

Într-una dintre zilele din week-end când ajung acasă, am nişte prieteni foarte apropiaţi cu care ne vedem”, a spus Marcel Ciolacu în cadrul unei emisiuni.

Ciolacu are două terenuri în Buzău alături de soția lui, dar și două case. De asemenea, fostul viceprimar al Buzăului are două conturi în bancă: unul în valoare de 35.334,19 lei și unul în euro, în valoare de 20.000 de euro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.