Evenimentul Zilei > Sport > O mare campioană a fost DOBORÂTĂ de un VIRUS. Alertă în lumea tenisului
O mare campioană a fost DOBORÂTĂ de un VIRUS. Alertă în lumea tenisului

O mare campioană a fost DOBORÂTĂ de un VIRUS. Alertă în lumea tenisului

Victoria Azarenka a anunțat că se va retrage din următorul campionat de tenis „Bank of the West Classic” din cauza unei infecţii virale.

Campioană de două ori la tenis, Victoria Azarenka a planificat inițial să-şi facă marea revenire pe Stanford. Aceasta a născut un băieţel, Leo, dar s-a mutat la Mallorca Open înainte de Campionatele de la Wimbledon, unde a ajuns în a patra rundă.

Azarenka a câștigat clasamentul Bank of the West în 2010, învingând-o pe Maria Sharapova, care a primit, de asemenea, oportunitatea de a juca săptămâna viitoare la Stanford.

„Sunt foarte supărată, deoarece nu voi putea concura la Stanford, săptămâna viitoare”, a spus Azarenka.  „M-am simţit foarte rău toată săptămâna din cauza unei infecţii şi din această cauză nu voi putea participa. Turneul, care este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului, voiam să fie revenirea mea după ce am devenit mămică. Sunt tristă că nu voi putea juca în faţa fanilor minunaţi de pe Stanford. Sper să revin anul viitor”, a anunţat Victoria, confrom WTA Tenis.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: