Cameron Diaz surprinde din nou

Împreună cu soțul ei, Benji Madden, au devenit părinții unei feţiţe. Actrița, în vârstă de 47 de ani, a anunțat ieri pe Instagram că ea și Madden, în vârstă de 40 de ani, sunt binecuvântaţi cu primul copil… o fetiță pe nume Raddix Madden.

„An Nou fericit!, scrie Cameron pe contul de socializare. Suntem atât de fericiți, binecuvântați și recunoscători să începem acest nou deceniu anunțând nașterea fiicei noastre, Raddix Madden ”, se citește în postarea. „Ea a cucerit instantaneu inimile noastre…”.

Diaz și Madden și-au informat apoi fanii că nu vor împărtăși fotografii cu fiica lor

„În timp ce suntem încântați să împărtășim această veste, simțim, de asemenea, un instinct puternic de a proteja intimitatea micuței noastre, a mai spus în mesajul său. „Deci nu vom posta imagini sau alte detalii, în afară de faptul că este cu adevărat minunată”.

Cuplul s-a căsătorit în ianuarie 2015 , la mai puțin de o lună după ce s-a răspândit vestea despre logodna lor. Într-un interviu dat vara trecută, Cameron Diaz a vorbit despre soțul ei recunoscând despre căsătoria lor că este dificilă.
„Soțul meu este cel mai bun. Are un suflet imens… ”, continuând: „Căsătoria este cu siguranță grea necesită multă muncă. Ai nevoie de cineva care este dispus să împartă acea munca cu tine…

În plus, Cameron Diaz este considerată vedeta cu cele mai frumoase picioare de la Hollywood iar imaginile foto de mai jos vorbesc de la sine. Dar… multe aspecte din viaţa sa puteţi citi AICI.

Deşi este însărcinată frumoasa blondă arată  perfect

Pregnantul Cameron Diaz în film Ce să așteptați când așteptați un copil
Cameron Diaz însărcinată și soțul ei
Cameron Diaz este însărcinată

Te-ar putea interesa și: