Ultimele imagini cu Camelia Tișe, înainte de a muri. Unde și alături de cine s-a pozat

Camelia Tișe. Sursa foto: Facebook

Camelia Tișe va fi condusă pe ultimul drum în cursul zilei de miercuri. Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj a murit din cauza malariei și ar fi confundat simptomele bolii cu gripa.

Ultimele imagini cu Camelia Tișe sunt chiar din excursia exotică pe care a făcut-o în luna ianuarie, în Zanzibar și Tanzania, și pe care și-a și prelungit-o o perioadă. Aceasta s-a pozat alături de localnici, în timp ce făcea câteva activități specifice zonei.

Ultimele imagini cu Camelia Tișe

Fosta soție a președintelui CJ Cluj s-a întors din vacanță pe 26 ianuarie și deși nu se simțea bine, nu a mers la medic, pentru că a crezut că e o simplă gripă. Numai că, organele i-au cedat unul câte unul.

Camelia Tișe ar fi murit încă din cursul zilei de sâmbătă, au decis medicii care i-au făcut autopsia. Cadavrul ei a fost găsit abia luni, de menajera care a mers să-i facă ordine în apartamentul din Cluj-Napoca.

Camelia Tișe în Zanzibar. Sursa foto: observatornews

Fosta soție a președintelui CJ Cluj ar fi refuzat să-și facă vaccinul înainte de vacanță

Deși știa că se expune unor riscuri, Camelia Tișe ar fi refuzat să-și facă vaccinul înainte de vacanța sa exotică, potrivit surselor Antena 3 CNN.

„M-ai sunat din Africa, de ziua mea, exact acum două săptămâni. Ne-am promis să ne vedem la o cafea după ce te întorci. N-a mai fost să fie”, a scris soția lui Emil Boc, care este și nașa ei de cununie.

Aceasta a mai spus că acum Camelia Tișe e alături de părinții ei în ceruri, pe care i-a pierdut la fel de repede.

Care sunt simptomele malariei

Malaria este o afecțiune infecțioasă transmisă prin înțepătura de țânțar, mai precis de specia Anopheles.

Pentru profilaxie, se recomandă administrarea de medicamente antimalarice și luarea măsurilor de protecție împotriva înțepăturilor de țânțari.

Malarie. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Printre semnele și simptomele malariei se numără febra, frisoanele, durerile de cap, durerile musculare, diareea și alte manifestări. Diagnosticul acestei afecțiuni este stabilit prin intermediul unor analize specifice ale sângelui, efectuate în unități medicale specializate, conform specialiștilor.