Evenimentul Zilei > Justitie > Calvarul prin care trec părinții Alexandrei și Luizei. Clipe grele alături de Gheorghe Dincă. „Ei știu…”
Calvarul prin care trec părinții Alexandrei și Luizei. Clipe grele alături de Gheorghe Dincă. „Ei știu…”

Calvarul prin care trec părinții Alexandrei și Luizei. Clipe grele alături de Gheorghe Dincă. „Ei știu…”

Audierea martorilor din dosarul cazului Caracal nu s-a încheiat și va dura cel puțin până la finalul acestui an, după cum a anunțat un avocat.

Un nou termen al procesului în care este judecat Gheorghe Dincă a avut loc, miercuri, la Tribunalul Olt. În timpul ședinței au fost audiați 7 martori, iar cel poreclit „monstrul din Caracal” s-a aflat, din nou, față în față cu părinții celor două fete dispărute: Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Șapte martori au fost citați și audiați la acest termen

Martorii au fost citați la Tribunalul Olt și printre ei s-au aflat și cunoștințe ale lui Dincă. Unul dintre martorii citați la acest termen este un bărbat din Caracal, prieten cu inculpatul. El a recunoscut în fața instanței că Gheorghe Dincă și procurorul Ovidiu Popescu au mers la nunta fiului său.

La termenul acesta a recunoscut Firică faptul că la nunta fiului au fost Dincă și procurorul Popescu, invitați de onoare. Pe de altă parte, am arătat că procurorii de la DIICOT au falsificat probele, în sensul că s-au făcut că înaintează, în luna august 2019, un număr de 40 de probe pentru a fi expertizate, însă ulterior s-au adresat experților și au spus să nu le mai facă pe toate, ci doar 3. Am cerut judecătoarei să solicite procurorilor să ne spună ce s-a întâmplat cu acele probe. Se refereau la acele probe din încăperea unde a fost Alexandra, a spus avocata Carmen Obârșanu.

Procesul va mai avea parte de multe termene

Procesul va dura mult, după cum a opinat avocatul Aurel Moldovan. Până la finalul acestui an vor fi audiați martorii. „Urmează în continuare să se audieze și alți martori. Este departe de a se afla adevărul în această cauză, dar sperăm că până într-un final, când vom pune concluzii pe fondul cauzei, să știm ceva. Deocamdată suntem în plină desfășurare de activități ale cercetării judecătorești și urmează să clarificăm cumva lucrurile. Mai sunt cel puțin 20 de martori de audiat în această cauză apoi reiterăm discuțiile privind refacerea rapoartelor de expertiză”, a afirmat avocatul.

„Ce să aflăm dacă ei au tot interesul să ne ascundă realitatea? Ei știu în realitate ce s-a întâmplat cu fetele și tot timpul această judecătoare fuge de responsabilitate, încearcă pe toate căile posibile să ne anuleze toate cererile pe care le formulăm prin doamna avocat, a declarat Stelian Iordache. Termenul următor al procesului este programat la 6 octombrie.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: