Evenimentul Zilei > Politica > Tăriceanu, reacție-fulger după ce a fost luat peste picior pe Facebook: „Protestez vehement împotriva acelor fotografii!”
Tăriceanu, reacție-fulger după ce a fost luat peste picior pe Facebook: „Protestez vehement împotriva acelor fotografii!”

Tăriceanu, reacție-fulger după ce a fost luat peste picior pe Facebook: „Protestez vehement împotriva acelor fotografii!”

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat în urma pozelor cu pliantul prelucrat în photoshop pentru alegerile europarlamentare. Acesta s-a amuzat pe seama glumelor internauților, menționând că avea părul blond atunci când era mic.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a avut o primă reacție în ceea ce privește problema cu poza realizată în photoshop cu pliantul partidului. Acesta apare cu o față de copil, ceea ce sugerează că ar fi președintele ALDE de când era mic.

Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare. Reacția lui Călin Popescu Tăriceanu nu s-a lăsat mult timp așteptată. Președintele ALDE s-a lăsat amuzat de poza realizată în photoshop și infirmă că acel copil ar fi el când era mic pentru că el avea părul blond și nu „grizonant”.

„Escaladează campania cu photoshopul! Niște chestii foarte haioase! Merită felicitați. Văd că pe online oponenții mei fac mișto de poza de pe pliantele #ALDE. Sunt alături de ei și protestez vehement împotriva acelor fotografii! Când eram mic nu eram grizonant, ci blond!”, a scris Călin Popescu-Tăriceanu pe Twitter.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: