Editura Evenimentul si Capital

California, îngropată în gunoaie. Șobolani cât mingea de fotbal mișună prin Los Angeles

Autor: | | 3 Comentarii | 3576 Vizualizari

Guvernarea Democrată a transformat cel mai bogat stat al SUA într-o imensă groapă de gunoi, în care pândesc tifosul și tuberculoza.

Un senzațional articol de Tammy Bruce pentru Washington Times.

Este nevoie de mult curaj pentru a analiza ce se petrece în California. Noi, americanii, suntem un popor mândru și ne iubim țara. Știm că avem multe defecte, dar am și văzut de multe ori țara noastră depășind dificultățile pentru a deveni o uniune mai bună.

Nu și California.

O privire către fostul Golden State reprezintă ceva îngrozitor de jenant. Cea mai recentă acuzație la adresa conducerii liberale o reprezintă mormanul de gunoi care a devenit Los Angeles. La propriu. În ciuda apariției păduchilor care răspândesc tifosul, Los Angeles pare în imposibilitatea de a acționa coerent.

Steve Lopes de la Los Angeles Times scria săptămâna trecută despre starea mizerabilă a centrului Los Angeles-ului.

„Un munte de deșeuri în putrefacție, vâscoase și puturoase… se întinde pe o bucată de vreo 20 de metri, de-a lungul aleii unui cartier sordid. Din gunoaie, șobolanii își ițesc capetele ca la un joc de Whac-a-Mole, apoi fug să se ascundă când un excavator se îndreaptă spre ei… Problema gunoaielor nu se limitează la vreo stradă anume, ci la tot acest cartier de vreo 800 de clădiri de pe Ceres Avenue înconjurat de companii de distribuție a produselor alimentare care își vând marfa cumpărătorilor, comercianților ambulanți, magazinelor și restaurantelor. Am numărat șapte șobolani la un imobil, așa că te întrebi – ținând seama de faptul că un animal este de mărimea unei mingi de fotbal – care este riscul de contaminare al lanțului de aprovizionare cu alimente și riscul de răspândire a maladiei.”

Ce spune municipalitatea despre ritmul lent sau inexistent al curățeniei?

„O purtătoare de cuvânt a Departamentului municipal de Lucrări Publice că cifra restanțelor față de solicitările de servicii pentru colectarea gunoaielor din jurul taberelor de persoane fără adăpost este în prezent ceva mai mică de 8400… «La taberele pentru persoanele fără adăpost procesul este mai lung, deoarece este vorba de oameni și trebuie respectate anumite protocoale», a declarat ea. Este vorba inclusiv de un raport asupra identității persoanelor prezente, un inventar al bunurilor și un aviz de curățenie”, scrie LA Times.

Exact. Preocuparea lor pentru persoanele care se află în epicentrul riscului pentru răspândirea virușilor mortali este de a urma protocoalele, ceea ce presupune anchete și inventare.

Așadar, nu vă îngrijorați: marele guvern își face de lucru ca să fie ocupat, de vreme ce se comportă ca și cum ar fi perfect normal ca peste 2000 de persoane să doarmă pe un morman de gunoi, în vreme ce epidemiile pândesc.

Acesta este dezastrul idiot pe care ți-l aduce o guvernare liberală necontrolată, care mai întâi creează probleme și apoi creează o birocrație care nu va putea să le rezolve niciodată.

Doar în San Francisco, după cum scrie New York Times, unul din 11.600 de locuitori este un miliardar. Statul are un surplus la buget, dar, după cum se vede, banii nu pot vindeca prostia.

Așa ajungem la guvernatorul Gavin Newsom și la programul său. El este scandalizat, „pur și simplu scandalizat”, de amploarea fenomenului persoanelor fără adăpost în California.

ATENTIE!!! AZI, cea mai CALDUROASA ZI! Vor fi TEMPERATURI RECORD!

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria:

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI